Онлайн „репортаж” от летището в Денвър

Един от пътниците на катастрофиралия в събота самолет на международното летище в Денвър описа драматично случката и собствените си преживявания в сайта за социални контакти Twitter веднага, щом успя да се отдалечи на безопасно разстояние.
Майк Уилсън  бил на борда на „Боинг 737” на американската авиокомпания „Континентал” заедно с още 110 пътници. Самолетът се канел да излети за Хюстън, но по неизяснени причини излязъл от пистата и се запалил. Пътниците и петчленният екипаж успели да напуснат горящия самолет.
Марк започва своя онлайн „репортаж” още от президентския клуб на летището, където  отвели пътниците след катастрофата. След като батерията на мобилния му телефон се изчерпва, той продължава с описанието на ужасната случка от дома си. През цялото време получава подкрепата на хората, с които си пише и вероятно това му помага по-бързо да преодолее шока от случилото се.
В чата той се подвизава с псевдонима "2drinksbehind" („с две питиета по-малко”). Едно от първите му желания, когато вече е в безопасност, е да получи голяма водка с тоник.

Коментар