Your Phone – прехвърля лесно снимки от Android към Windows 10

Прехвърлянето на файлове от Android смартфон към Windows 10 РС с помощна на Your Phone е по-лесно отколкото по електронна поща

Microsoft добавя нови възможности в операционната система Windows 10, които ще улеснят потребителите на мобилни устройства, в частност смартфони и таблети под управление на Android.

Предварителната версия Windows 10 Insider Preview Build 17728 съдържа приложение Your Phone, което дава лесен достъп от персоналния компютър до файловете на смартфона или таблета с Android.

Според разработчика, прехвърлянето на файлове от Android устройството към РС-то с помощта на Your Phone е по-лесно, отколкото по електронна поща. Приложението автоматично синхронизира снимките, направени на смартфона, с РС-то, а копирането им от паметта на устройството на компютъра става с просто влачене.

На смартфони iPhone приложението Your Phone позволява синхронизиране на действията на персоналния компютър и мобилното устройство. Например, можете да изпратите уеб страница, отворена на iPhone, към РС за по-нататъшно разглеждане.

Коментари по темата: „Your Phone – прехвърля лесно снимки от Android към Windows 10”

добавете коментар...

  1. Мишев

    И много е вероятно, това приложение да копира снимките ви и на съвърите на Майкрософт….

Коментар