TOMSHOO Luxury 3PCS Spinner Luggage Set – три практични куфара

Изработени от висококачествен ABS+PC материал, куфарите съчетават сила, еластичност и лекота

Съвременният човек пътува все повече – не само на почивка и екскурзия, но и по служебни задължения, тъй като много от днешните професии са свързани с постоянни командировки. Във всички тези случаи хората имат един постоянен спътник – куфарът, който трябва да е удобен, сигурен и достатъчно голям, за да побере всички необходими вещи.

Модерен и практичен набор от три куфара, TOMSHOO Luxury 3PCS Spinner Luggage Set, се предлага на достъпна цена – само за $69,99 – от германски склад на глобалния онлайн магазин Tomtop. Изработени от висококачествен ABS+PC материал, куфарите съчетава сила, еластичност и лекота. Разполагат с просторно вътрешно пространство за съхранение на най-важните неща за пътуване: дрехи, обувки, чорапи, книги и т.н.

Вътрешното пространство е голямо, с ципове за различните отделения и компресиращи ленти за дрехите

С отлични многопосочни въртящи се колела, комбинирани ключалки и телескопични горни дръжки, които се отварят с натискане на бутон, тези куфари ще ви осигурят по-щастливо пътуване, благодарение на удобството и сигурността. Вътрешното пространство е голямо, с ципове за различните отделения и компресиращи ленти за дрехите.

TOMSHOO Luxury 3PCS Spinner Luggage Set се отличава с луксозно изпълнение и високо качество на материалите, от които са направени куфарите. Многопосочните колела могат да се завъртат на 360 градуса, като се плъзгат безшумно по земята. Телескопичната горна дръжка е голяма и удобна и се отваря с натискане на един железен бутон.

Трите куфара имат удобни въртящи се колела, комбинирани ключалки и телескопични горни дръжки

Комплектът включва три куфара с височина съответно 20, 24 и 28 инча, като най-малкият модел няма странична дръжка, докато другите два разполагат с такава. Предвидени са два цветови варианта – син и сив. Багажът ви ще бъде защитен при пренасяне с тези куфари, благодарение на комбинираните ключалки.

TOMSHOO Luxury 3PCS Spinner Luggage Set, състоящ се от три куфара, е достъпен за покупки от германския склад на Tomtop само за 69,99, като цената за доставка до България е $8,06. Трите куфара имат размери 31x20x52 см за 20-инчовия, 38x22x61 см за 24-инчовия и 44x26x71 см за 28-инчовия и тежат съответно 2,6 кг, 3,3 кг и 4,1 кг.

Коментар