Два смарт продукта на Xiaomi на намалени цени в Tomtop

Xiaomi Mi A2 Lite е устройство с голям екран, мощен хардуер и операционна система AndroidOne

Китайският бранд Xiaomi е един от най-популярните на пазара за потребителска електроника, в частност смартфоните и носимите устройства. Но компанията жъне успехи и с други продукти – например, за поддържане на по-хигиенична и здравословна домашна среда.

Ще ви представим две устройства на Xaiomi с всички характерни белези на марката и същевременно на достъпни цени, предлагани в момента в онлайн магазина Tomtop. Това са смартфонът Mi A2 Lite и овлажнителят за въздух Humidifier 2.

За по-малко от 150 евро е налична за поръчки глобална версия на Xiaomi Mi A2 Lite – смартфон с осемядрен процесор Snapdragon 625, работещ на тактова честота до 2GHz, и голям 5,84-инчов безрамков екран, изрязан в горната част, със съотношение на страните 19:9 и резолюция FHD+ 2280×1080 пиксела. В модела са вградени 4GB оперативна памет, 32GB флаш-базирана постоянна памет и батерия 4000 мАч.

Глобална версия на Xiaomi Mi A1 Lite се предлага само за 149,3 евро

4G смартфонът работи под управление на операционна система AnroidOne и предлага достъп до всички популярни услуги на Google. Основната камера е двойна – с резолюция 12MP+5MP и AI функционалност за по-красиви снимки, а предната камера е 2MP. Сигурността е обезпечена от скенер на пръстов отпечатък и лицево разпознаване. Xiaomi Mi A2 Lite е достъпен за поръчки в момента на цена от 149,93 евро (37% намаление) в комплект със захранващ адаптер, USB кабел, игла за механизма на сим картите и ръководство за потребителя.

Xiaomi Smartmi Pure Evaporative Humidifier 2 освежава въздуха в помещенията през лятото и зимата

Вторият продукт, предлаган на цена под 116 евро, е стилният овлажнител за въздуха Xiaomi Smartmi Pure Evaporative Humidifier 2. Това смарт устройство за дома, управляемо с мобилно приложение, овлажнява и опреснява въздуха в помещенията през лятото и зимата, като така спомага за намаляване на инфекциите по кожата, поддържайки я здрава и влажна.

Xiaomi Smartmi Pure Evaporative Humidifier 2 е проектиран за максимално лесна употреба

Устройството ароматизира помещенията чрез добавяне на парфюм или етерично масло в пулверизатора. Антибактериалните съставки на фюзелажните материали държат настрана бактериите. Водата се добавя в овлажнителя веднъж на 16 часа. Уредът е подходящ за използване освен в дома, но и в салони за красота, SPA и йога, както и за офиси. Цената на Xiaomi Smartmi Pure Evaporative Humidifier 2 в момента е 115,53 евро (35% намаление).

Коментари по темата: „Два смарт продукта на Xiaomi на намалени цени в Tomtop”

добавете коментар...

  1. гошо сапиенса

    Xiaomi Mi A2 Lite го има не за 150ЕВРА а за 150 ДОЛАРА с доставка от алиекспреса
    виждам, че винаги ги рекламирате тея томтоп, ама що е нужно се прецакваме?

Коментар