cMailPro подсигурява комуникациите на спедитора Орбит ЕООД

cMailPro не само подсигурява комуникацията на компаниите, но също така им дава набор от решения за организация и контрол върху работния процес

Един от лидерите на пазара на спедиторски и логистични услуги, Орбит ЕООД, вече разчита на софтуера cMailPro от ICN.Bg, за да организира своята бизнес кореспонденция и да оптимизира работния си процес.

Компанията, която специализира в осигуряване на ефективни, бързи и сигурни транспортни решения за превоз на пратки и товари в страната и чужбина, се похвали със свеждането до минимум на проблемите си с електронната поща, работата на сървърите и попадането в „черни списъци”, благодарение на cMailPro.

Първоначално Орбит ЕООД използва собствен мейл сървър за кореспонденцията си, но поддръжката му, както и отделянето на човешки ресурс, който да го обслужва, се оказва неефективно решение за бизнеса. Това е и причината в края на 2016 г. екипът да потърси специализирана услуга, която да се адаптира към работата на компанията.

„Избрах cMailPro, поради възможностите му за лесно управление на акаунтите (създаване, дисково пространство, импорт и експорт), пренасочване и автоматичен отговор, архивиране, създаване на групи”, сподели Владимир Николов, системен администратор в Орбит ЕООД.

Освен основната си имейл функционалност, cMailPro разполага и с допълнителни възможности, които улесняват организацията на работния процес и защитената комуникация между служители на компанията. За Орбит ЕООД най-полезни се оказват опциите за пренасочване на имейли и автоматичен отговор на съобщения, както и улесненото създаване и управление на акаунти.

„Все повече малки и големи бизнеси от различни индустрии осъзнават предимствата на специализираните бизнес имейл решения пред стандартните и безплатни услуги. Защитената информация, криптирането на данните и лесното управление на контакти и файлове напълно оправдават инвестицията в продукти като cMailPro. С тях компаниите си гарантират не само повече сигурност, но и по-добра репутация сред настоящи и потенциални клиенти“, коментира Борислав Бориславов, технически директор на хостинг компания ICN.Bg.

cMailPro е иновативно бизнес имейл решение, разработено от ICN.Bg, което е напълно конкуретна услуга на популярните Office 365 и Gmail. Софтуерът е създаден не само да подсигури комуникацията в и извън компаниите, но и да им предостави набор от решения за организация и контрол върху работния процес.

За много клиенти на услугата най-ценни са привлекателната цена, внедрените спам филтри и възможностите за създаване на календари и насрочване на събития, а други разчитат най-вече на опциите за споделяне на файлове, криптирания чат и достъпа до акаунта от множество устройства и различни локации.

Потребителите на cMailPro оценяват и сигурността на своите данни, защото мейл комуникацията им няма как да бъде проследявана от други лица. Софтуерът може да се интегрира с всеки популярен имейл клиент (напр. Thunderbird, Outlook и др.), което улеснява потребителите при използването му.

cMailPro е познат не само на български компании, но е интегриран и в чуждестранни бизнеси и телекоми. Използва се от над 29 млн. потребители в телекомите на Судан, Тунис, Мавриций и Шри Ланка, с което компанията ICN.Bg спечели награди за „Бизнес проект на годината“ и „Бизнес сделка на годината“ на „Годишните награди на b2b Media 2017“.