Microsoft спря големия ъпдейт на Windows 10

За втори път Microsoft се натъква на проблеми с големите ъпдейти на Windows 10

Проблеми с актуализацията на Windows 10 принудиха Microsoft да прекрати разпространението на октомврийския ъпдейт (Windows 10 October 2018 Update) на операционната система, става ясно от съобщение в официалната страница за поддръжка на компанията.

Ъпдейтът е прекратен за неопределено време, необходимо на Microsoft да се справи с индивидуалните жалби от потребители, които са загубили файлове след обновяване на операционната система. Докато разработчикът не реши проблема, Windows 10 October 2018 Update не може да се сваля официално.

Скоро след излизане на Windows 10 October 2018 Update, много потребители започнаха да се оплакват, че техни лични файлове са изтрити без предупреждение. Microsoft все още не е обявила срока за повторно пускане на актуализацията.

За втори път компанията се сблъсква със сериозен проблем при големите актуализации на Windows 10, които се правят два пъти годишно. В началото на годината на Microsoft се наложи да забави и обновлението Windows 10 April 2018 Update с три седмици.

Коментари по темата: „Microsoft спря големия ъпдейт на Windows 10”

добавете коментар...

  1. МикроМеките

    И така ще бъде докато я карат с този модел на работа/обновяване и без всякакъв QA

Коментар