Показват авангардна техника за електролечение на Панаира

„Медикус, Денто, Галения 2018“ ще покаже иновации за по-прецизно лечение

Как изглеждат модерният кабинет и модерната терапия в ерата на високите технологии ще демонстрират участниците в изложбата „Медикус, Денто, Галения 2018“ от 17 до 20 октомври в Международен панаир Пловдив.

Изложителите ще заложат на иновации от последно поколение, основно от областта на денталната медицина. Те са ориентирани предимно към поставянето на по-точни диагнози и по-бързо лечение.

Втората актуална линия е комфортът на пациента и на лекаря. В тази област също предстоят интересни новости, като ергономично оборудване, щадящи процедури, широко-спектърни продукти и други разработки.

За първи път в Европа ще бъдат показани нови апарати за електролечение, които съчетават принципите на древното медицинско изкуство на Изтока със съвременна електронна технология. Терапията е неинвазивна, без медикаменти и активира защитните резерви на човешкия организъм.

Авангардните уреди могат да се използват както в лекарските кабинети при широк кръг заболявания, така и в домашни условия срещу болка, грип, травми, изгаряния, измръзване и за оказване на първа помощ.

Експозициите в Пловдив са шанс за специалистите да се информират за най-актуалните тенденции, за научни постижения в различни области на медицината и за новости в практиката, както и да се възползват от преференциални цени на изделията, съобщиха от Панаира.

Коментар