Ninebot Segway W1 – хитът при електрическите ролери

Ролерите Ninebot Segway W1 изглеждат особено привлекателно с интегрираните светлини

Забавление със стил – денем и нощем – предлага хитовият продукт Ninebot Segway W1. Електрическите кънки, наричани още ролери, са направени от здрава алуминиева сплав и издържат максимално натоварване от 100 кг, така че с тях могат да се забавляват както деца (над 6 години), така и техните родители.

С елегантни предни и задни светлини, кънките Ninebot Segway W1, предлагани от онлайн магазина Cafago на цена от 299,99 до края на октомври, изглеждат особено привлекателно, като същевременно подобряват видимостта и безопасността при возене нощем.

Ninebot Segway W1 са подходящи както за деца над 6 години, така и за техните родители

Ролерите с водещия бранд използват стабилна технология за самостоятелно балансиране и са изключително лесни за учене както от децата, така и от възрастните. Овен това кънките са компактни и леки, с еластични каишки в долната част за удобно носене на чифт ролери (с общо тегло 7 кг) само с една ръка.

Ninebot Segway W1 развиват максимална скорост от 12 км/ч – достатъчно, за да се насладите на забавлението, докато карате гладко по пътя. Литиевата батерия с висока степен на сигурност и интелигентна система за управление може да поддържа возенето в продължение на 45 минути с едно зареждане.

Чифт електрически кънки могат да се носят удобно и само с една ръка

Предни и задни светлини с 3 режима се напасват според индивидуалния стил и подобряват видимостта през нощта. Каучуковите брони с дебелина 10 мм осигуряват максимална защита срещу удар, наред със здравата и издръжлива алуминиева сплав, от която са направени ролерите.

Електрическите кънки Ninebot Segway W1 се предлагат в момента на привлекателна цена от 299,99 (валидна до края на октомври) в онлайн магазина Cafago, с безплатна доставка и платени митнически такси за купувачите в България, подчертават от търговеца. Ролерите са подходящи за деца (над 6 години) и възрастни с максимално тегло до 100 кг.

Коментари по темата: „Ninebot Segway W1 – хитът при електрическите ролери”

добавете коментар...

  1. Hey

    Дали като прехвърли тежестта си един 100 кг. човек на единия крак ще сплеска сегуейчето мноо ми интересно

  2. dobre

    платени митнически такси за купувачите в България

  3. Yo

    Лимит от 100 килограма. Пак дискриминация срещу американците.

Коментар