Български софтуер със заявка за номер едно в света

Всеки заслужава модерен и лесен начин да организира програмите си без значение дали става въпрос за огромна корпорация или НПО с ограничен бюджет, казват от Evalato (снимка: evalato.com)

Evalato, български софтуер за управление на конкурси, грантове и програми, който доскоро беше част от Weemss, се отделя като самостоятелен продукт след експоненциален ръст в броя на потребителите му, съобщиха от разработчика.

Софтуерът, зад който стои български екип, дава заявка да стане водещото решение за управление на конкурси и програми в световен мащаб, заради иновативните си функционалности и по-добрите условия, които предлага. Доказателство за това са и няколкото международни награди, които печели платформата само през последната година.

Докато конкурентните решения са насочени единствено към големите пазари и клиенти, Evalato е достъпнa и удобнa онлайн платформа за всеки мениджър на програми и награди, независимо от размера на организацията му или в коя част на света се намира тя, подчертаха от разработчика.

Софтуерът се персонализира според нуждите на съответната програма, поддържа над 40 езика и всички възможни валути в света, а гъвкавите и изгодни планове са достъпни за бюджета на всяка организация или фирма.

Това, че софтуерът е български продукт, се оказа голям плюс за нас, защото ни подтикна да го разработим така, че да е най-доброто и достъпно решение за всеки един организатор на конкурси и програми, независимо в коя точка на света се намира. Вярваме, че всеки заслужава модерен и лесен начин да организира програмите си без значение дали става въпрос за огромна корпорация или НПО с ограничен бюджет. При това на езика, който използват участниците в програмите му“, сподели Ованес Ованесян, съосновател на Evalato.

Друго основно предимство на платформата е, че е интуитивна и лесна за употреба. Всеки потребител може да създаде конкурс или програма за минути без обучение или демонстрации.

Evalato не е просто преименуван, а усъвършенстван продукт от ново поколение с много нови функционалности, рационализирани процеси и подобрения, резултат от обратната връзка с клиентите.

Сред новостите са: опция за създаване на един или повече конкурсни рундове, възможност за нагласяне на различни критерии за оценка със свои собствени тежест и скала, управление на шортлисти, повече опции за персонализиране и брандиране, още по-интуитивен интерфейс, подобрен дизайн и много други.

Голяма част от новите функционалности са свързани с фазата на оценяване на кандидатурите, откъдето идва и името на новата платформа – Evalato (от английската дума „evaluation”, в превод на български – „оценяване“).

В екипа се шегуваме, че името идва не от „evaluation”, a от „евала” на български, защото всеки, който се е сблъсквал някога с организирането на конкурс без помощта на Evalato, би възкликнал „Евала!”, след като веднъж го открие“, сподели Симона Харизанова, съосновател на Evalato.

Коментари по темата: „Български софтуер със заявка за номер едно в света”

добавете коментар...

  1. :о)

    ЕваЛЛа не е на Български, по принцип 😉
    а малко по на югоизток, ашколсун машалла 😉

  2. Анонимен

    /a от „евала” на български/ – минало покрай Българския думата евала…ЕВ АЛЛАХ…

Коментар