SanDisk флашка – бърза и надеждна, на цена под €5

SanDisk USB 3.0 Flash Drive има стилно метално излъчване

USB флашките на SanDisk се славят като едни от най-надеждните и производителни устройства в своята категория, при това с възможност за защита на конфиденциалната информация. Същевременно, цените са напълно приемливи.

За по-малко от 5 евро, например, се предлага SanDisk USB 3.0 Flash Drive 16GB в онлайн магазина Cafago.com. Цената от €4,99 е валидна при въвеждане на купон за отстъпка L5998C, който може да се ползва и при покупки на по-големите модели – с капацитет 32GB или 64GB.

Флашката поддържа скорост на четене до 150MB/s, което означава прехвърляне на цял филм за броени секунди. С капацитети от 16GB до 64GB, на нея можете да съхраните огромна по обем информация – било то файлове с документи, снимки, музика или видео.

SanDisk USB 3.0 Flash Drive има стилно метално излъчване, тя е здрава и надеждна, а защитата с парола обезпечава сигурно споделяне на файлове, при запазване на конфиденциалността. При поръчка от Cafago, доставката е безплатна.

Още един привлекателен сторидж продукт е Samsung EVO PLUS U3 Memory Card – карта памет с капацитети от 32GB до 256GB и атрактивни отстъпки. Така например, Cafago продава модела 32GB за €6,6 с купон за отстъпка L6268CT, докато същата карта с двойно по-голям капацитет 64GB струва €12,19 с купон L6268C.

Samsung EVO PLUS U3 Memory Card поддържа скорости на четене до 100MBs

TF картата на Samsung се отличава с високи скорости на четене – до 100MBs – и надеждна работа при температури от -25 до +85 градуса по Целзий (съхранение от -40℃ до +85℃). Тя може да записва и възпроизвежда 4K UHD видео, а с капацитет до 256GB ще поеме огромни по обем файлове.

Нещо повече, Samsung EVO PLUS U3 Memory Card е водоустойчива, издържа също на рентгенови облъчвания, магнитни влияния и въобще може да работи стабилно при сурови условия. Съвместима е със смартфони, таблети, екшън камери, автомобилни видеорегистратори и др.

Samsung EVO PLUS U3 Memory Card съхранява информацията при температури от -40℃ до 85℃

Посочените цени с купони за отстъпка са валидни в Cafago до края на октомври и за двата продукта, уточниха от онлайн магазина. Доставките за клиенти в България са безплатни.

Коментари по темата: „SanDisk флашка – бърза и надеждна, на цена под €5”

добавете коментар...

  1. Патил

    SanDisk се славят като едни от най-калпавите флашки. Не подлъгвайте хората да ги купуват!
    Прочетете отзивите в амазон, пазарувай и други сайтове.
    За какво става въпрос – при дълго записване на данни чипа се препича и деградира. Скоростта на запис драстично пада след такова напичане. Високата температура се усеща като извадите флашката от слота. Някои казват че флашката трябва да изстине за да може компютъра да я разпознае пак.
    Аз се излъгах да купя 16 гигабайтова, която първоначално се записваше с 16MB/s, а сега е 10MB/s.

  2. ха

    На цена от около 7-8 евро преди 10 години си купих 4 флашки по 4 гигабайта. При това в цената се включва и доставката (такава до адрес на цена от около $1). Е, не направих покупката от България тогава, че да мога да я повторя години по-късно…
    Между другото 4 флашки е по-добро решение по отношение на 1 с 4 кратен обем, защото е и по-надеждно, а и е по-защитено от разпространение на вируси и кражба на информация (не всяка флашка ще я слагаш на всякакъв компютър).

Коментар