NetApp отново е лидер в SSD масивите

NetApp позволява на организациите да използват една платформа, за да управляват данни в различни инфраструктури – облак, център за данни или „едж“

За трета поредна година NetApp бе посочена като лидер в „магическия квадрант“ на Gartner за SSD масиви за съхранение на данни. Същевременно, сторидж компанията пусна заедно с Fujitsu интегрирана система с последните флаш технологии за работа в SAP среди.

NetApp е отличена за своите „способности да реализира“ и „цялостна визия“, като компанията дори подобрява представянето си от предишната година. Gartner изтъква няколко силни страни на флаш решенията на NetApp:

  • NetApp Data Fabric се харесва от планиращи в бъдещето организации, които искат да използват една платформа, за да управляват данни в различни инфраструктури – облак, център за данни или „едж“.
  • Клиентите могат да добавят новата AFF A800 NVMe система за съхранение към вече съществуващ масив, като по този начин намаляват риска от сложни промени в технологичната инфраструктура и свързаното с тях нежелано прекъсване на процесите.
  • Active IQ – облачният инструмент на NetApp за предвиждащ анализ поддържа всички продукти на компанията, като по този начин улеснява последващото обслужване на инфраструктурата.

Само няколко месеца след като представиха съвместното си интегрирано решение NFLEX Converged Infrastructure, днес Fujitsu и NetApp обявиха специалната версия NFLEX за SAP среди. Двете компании заедно развиха решението, което използва флаш технологиите на NetApp, и го оптимизираха за управление на SAP приложения – от SAP Business Suite до SAP S/4HANA и SAP BW/4HANA в Windows и Linux.

NFLEX е напълно скалируемо решение за малки и средни организации. Версията за SAP може да бъде стартирана само за един ден и по този начин значително да облекчи въвеждането и управлението на SAP в организациите.

Системата използва напълно интегриран набор от утвърдени и тествани технологии и решения за съхранение и управление на инфраструктурата от двете компании, но предлагани с единно следпродажно обслужване и поддръжка.

Коментар