Инспирит разширява екипа си с опитни професионалисти

„Част от развитието като професионалист е да се отделиш от подкрепата на голямата фирма и да покажеш всички умения, научени до момента, в по-фокусирана сфера“, заяви Кристина Никова

Екипът на единствената у нас компания, фокусирана изцяло върху платформата Microsoft SQL Server – Инспирит, се разшири. Новият член е Кристина Никова, която заема позицията Ръководител Бизнес развитие, съобщиха от компанията.

Кристина ще работи с големите клиенти на Инспирит в България, ще се фокусира върху продажбата на услугите и представянето на компанията пред нови клиенти. В допълнение, тя ще помага за развитието на компанията и екипа, ще участва в разработването на нови продукти в областта на услугите и поддръжката.

Никова идва от Mcoisroft, където в продължение на 13 години работи като Technical Account Manager в Microsoft Premier Service. „Човек се учи докато е жив. Тази максима е особено валидна в сферата на ИТ. 13 години от професионалния ми живот минаха в Microsoft, където научих много и срещнах великолепни хора“, разказа тя.

По нейните думи, част от развитието като професионалист е да се отделиш от подкрепата на голямата фирма и да покажеш всички умения, научени до момента, в по-фокусирана сфера, където има нови предизвикателства и нови хоризонти. „За мен това е Инспирит – компания с прекрасни професионалисти, където очаквам да продължа да израствам, стремейки се да разширя дейността, влиянието, портфолиото и клиентската база на фирмата“, коментира Кристина.

Вярвам, че тя се присъединява към нас в точния момент, в който Инспирит става все по-разпознаваема компания на българския и европейски пазар. Убедена съм, че нейният опит заедно с професионализма на техническия ни екип ще доведе до позиционирането на Инспирит сред топ ИТ компаниите в страната“, заяви Маргарита Наумова, основател и управител на Инспирит.

Същевременно, разширяването на Инспирит продължава. Компанията е обявила четири свободни позиции за технически специалисти. Екипът вече е реализирал над 50 мащабни проекта за клиенти в България и други страни.

Коментар