Adata HD680 и HV320 – външни HDD с голям капацитет

HD680 е защитен външен диск с трислойна конструкция

Два нови външни хард диска на тайванския производител Adata се отличават с висока степен на издръжливост и голям капацитет. Устройствата се очакват скоро и на българския пазар от партньорите на компанията

Adata HD680 – направен по военни стандарти

Разполагащ с 2TB обем, HD680 предоставя сигурна защита, благодарение на своята трислойна конструкция, която му позволява да отговори на военния стандарт за защита MIL-STD-810G 516.6.

Външният силиконов кейс предпазва при удари и изпускане, докато средната част играе ролята на буфер и защитава меката обвивка, в която е поставен самият диск. Дизайнът на устройството е конструиран така, че то може да издържи на изпускане до 1,22 метра височина, а антишоковите сензори уведомяват потребителите чрез LED индикация в ситуации на активиране.

Моделът разполага и с 256-битово AES криптиране за защита на съхраняваните пароли и чувствителна информация. HD680 ще се предлага в черен, син и жълт цвят, а в дизайна е предвиден удобен страничен улей за съхранение на отделящия се USB кабел.

Adata HV320 – тънък и елегантен

HV320 има тънък профил и елегантен дизайн

Този модел се отличава с тънък профил с дебелина от 10,7 мм и елегантен дизайн с избор между три цветови варианта. HV320 ще се предлага с капацитет от 1TB, 2TB, 4TB и 5TB. Сигурността на данните е обезпечена от 256-битово AES криптиране.

Коментар