Четири стойностни продукта за забавление в Tomtop

Пазаруване с купони за отстъпка до 50% обещава онлайн магазинът Tomtop

Глобалният онлайн магазин Tomtop стартира от днес мащабна кампания 11.11, в рамките на която предлага на промоция цялото си разнообразие от продукти – електронни джаджи за персонална употреба, за умния дом, за работа и забавление. Купувачите в магазина ги очакват атрактивни купони за отстъпки до 50% от цената на продуктите, възможности за натрупване на точки за пазаруване на намалени цени и редица други активности, които ще направят покупките в магазина по-изгодни.

Пълните условия за пазаруване на промоция са публикувани на специална страница Tomtop 11.11 Promotion, а тук ще ви представим накратко четири продукта с доста изгодни цени в рамките на кампанията – електрически скутер Xiaomi, сгъваем квадрокоптер DJI Mavic, смарт-часовник Zeblate и… един забавен продукт – концертно укулеле (струнен инструмент от семейството на китарите).

С едно зареждане на батерията Xiaomi M365 Electric Scooter изминава до 30 км при максимална скорост 25 км/ч

Електрическият скутер Xiaomi M365 Electric Scooter на цена от 374,52 евро е направен от здрава и лека алуминиева сплав, използвана в самолетите, която може да издържи човек с тегло до 100 кг. Усъвършенствана, двойна спирачна система E-ABS осигурява безопасно изживяване, докато системите за възстановяване на кинетичната енергия и управление на возенето правят този скутер интелигентен и лесен за използване. Не на последно място, устройството има сгъваем дизайн за лесно и удобно пренасяне. С едно зареждане на батерията скутерът изминава до 30 км при максимална скорост 25 км/ч.

Сгъваемият дрон DJI Mavic Air Foldable RC Drone заснема и предава 4K видео със скорост 100 Mbps

Несъмнено, квадрокоптерите на DJI са най-търсените и популярни потребителски дронове на пазара. Моделът DJIMavic Air Foldable RC Droneс цена 566,15 евро е едно от върховите творения на компанията по отношение на дизайна – портативен и сгъваем за удобно носене навсякъде, този дрон с 3-осов механичен гимбал за камерата предлага вълнуващо изживяване при въздушни снимки и видео в реално време. Способен е да заснема и предава 4K видео със скорост 100 Mbps – хоризонтални, вертикални, 180-градусови и кристално чисти 32-мегапикселови сферични панорами. Може да лети в продължение на 21 минути на разстояние до 10 километра и до 5 км надморска височина.

Смарт-часовникът Zeblaze Thor Pro се отличава със самостоятелна телефонна функция

За любителите на джаджи от рода на смарт-часовници с разширена функционалност е предназначен моделът Zeblaze Thor Pro 3G Smart Watch Phone, предлаган на цена от 60,96 евро. Особеност на устройството, наред с типичните развлекателни и фитнес характеристики на един смарт-часовник (следене на пулса, крачкомер и др.), е самостоятелната телефонна функция, с поддръжка на Nano SIM карти и разговори в 2G/3G мобилни мрежи. Смарт-часовникът има още GPS модул за сателитна навигация, 2MP камера, безжичен Wi-Fi модул и голям 1,53-инчов IPS тъчскрийн. Моделът е съвместим с Android и iOS смартфони, с които се синхронизира през Bluetooth.

Музикалният инструмент Xiaomi Smart Concert Ukulele е създаден за начинаещи

В сферата на музикалното творчество интерес привлича Xiaomi Smart Concert Ukulele – 23-инчово концертно укулеле (музикален инструмент от семейството на китарите) с цена 68,81 евро, предназначен специално за начинаещи потребители. Устройството е проектирано с LED светлини, които помагат на любителите по-бързо да усвоят инструмента, като следват светлините. Придружаващото мобилно приложение с видео включва различни учебни модули, които улесняват процеса на усвояване, като същевременно го правят по-забавен. Инструментът е подходящ и за напреднали потребители, които искат да усъвършенстват уменията си.

Коментар