Българин сред 25-те иноватори в ПР сферата за ЕМЕА

„Нашият сектор работи на най-високо световно ниво и това се забелязва навсякъде”, сподели Любомир Аламанов

За първи път българин попадна в престижния списък „Innovator 25 EMEA 2018” на една от най-авторитетните световни класации за комуникации – The Holmes Report.

Любомир Аламанов, управляващ партньор на SiteMedia Consultancy, се нарежда сред комуникационни специалисти от Великобритания, Германия, Швеция, Обединени арабски емирства, Южна Африка, Русия и други страни от региона ЕМЕА (Европа, Близък изток и Африка).

„Това е и признание за развитието на цялата българска ПР общност. Не случайно толкова много български агенции и специалисти печелят международни награди. Нашият сектор работи на най-високо световно ниво и това се забелязва навсякъде”, сподели Аламанов.

Той е в сферата на комуникациите повече от 20 г. и е ръководил проекти за Lidl, Coca-Cola, HP, Майкрософт, Теленор, Нестле, Байерсдорф, Сименс и други компании. Любомир Аламанов е един от основателите на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) и неин председател за 8 последователни години, както и сред основателите на Българската асоциация на агенциите за дигитални комуникации (БААДК) и неин пръв председател.

През 2016 г. е посочен за един от най-влиятелните комуникационни специалисти в сферата на Community Relations, а една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News го включи в своя ежегоден списък с професионалисти-иноватори, допринесли изключително за развитието на ПР професията – 50 Game-Changers of PR for 2017.

Коментар