Георги Андреев оглави ПР отдела на Глобул

Георги Андреев притежава магистърска степен по българска филология и е бакалавър по журналистика от СУ „Климент Охридски”

Георги Андреев притежава магистърска степен по българска филология и е бакалавър по журналистика от СУ „Климент Охридски”

Георги Андреев е новият мениджър на отдел „Връзки с обществеността” на Глобул, съобщиха от телеком оператора. Преди да постъпи в Глобул, той отговаряше за ПР-а на НУРТС България АД, а в периода юни 2011 – юни 2013 беше директор „Връзки с обществеността и протокол” в Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Андреев има също дългогодишен опит като журналист и ръководител в различни печатни издания. Притежава магистърска степен по българска филология и е бакалавър по журналистика от СУ „Климент Охридски”.

„Неговият изключителен опит като журналист, отразяващ икономически теми и в частност телеком сектора, както и солидното му представяне като ръководител на отдел „Връзки с обществеността” в държавната администрация и НУРТС ще бъдат от изключително значение за работата на отдела и компанията като цяло”, коментира назначението главният директор „Корпоративна политика” на Глобул – Ясен Гуев.

Коментар