ERP.BG стартира поредната си стажантска програма

„Целта ни е не само да си намерим подходящи кадри за нашия екип, а и да спомогнем за повишаване на общото ниво на познание в сферата на бизнес софтуера”, посочи Наталия Футекова

„Целта ни е не само да си намерим подходящи кадри за нашия екип, а и да спомогнем за повишаване на общото ниво на познание в сферата на бизнес софтуера”, посочи Наталия Футекова

Софтуерната компания ERP.BG стартира тазгодишната си стажантска програма. За обявените позиции „Технически специалисти за поддръжка на ERP (Enterprise Resource Planning) система” и „Бизнес консултанти по внедряване на ERP система” могат да кандидатстват студенти и дипломанти от всички учебни заведения в страната.

Изискванията към кандидатите са да имат траен интерес в областта на информационните технологии, отлична компютърна грамотност и добро владеене на английски език, уточниха от компанията.

„Екипът ни е убеден във важността на обучението в сферата на ERP системите и другите бизнес софтуерни решения в българските учебни заведения. Предвид нарастващото значение на този клас софтуер за бизнеса, познанието за него вече е важно не само за ИТ специалистите, а и за практиците в области като маркетинга, финансите, счетоводството, продажбите и на практика всяка сфера на дейност”, коментира управляващият партньор в ERP.BG Наталия Футекова.

Ето защо компанията от години си партнира с водещи български университети и участва в различни образователни инициативи. „Целта ни е не само да си намерим подходящи кадри за нашия екип, а и да спомогнем за повишаване на общото ниво на познание в сферата на бизнес софтуера”, допълни Футекова.

ERP.BG има дългосрочно партньорство с Университета за национално и световно стопанство, Стопанската академия „Д. А. Ценов”, Технически университет – София и Висше транспортно училище „Тодор Каблешков”, като предлага безплатно софтуерни лицензи за учебни цели, както и лектори.

Стажантската програма в компанията ще позволи на много млади хора да се докоснат до някои от най-иновативните сфери на софтуерните разработки, сред които софтуера за мобилни телефони, тъчскрийн интерфейсите, системите за бизнес анализ (BI), системите за управление на взаимоотношенията с клиентите (CRM), както и решенията за обединени комуникации. Всички стажанти ще повишат значително своята конкурентоспособност на пазара на труда, а някои ще получат шанса да бъдат назначени в ERP.BG, уточниха от компанията.

Коментар