Salesforce иновация с премиера в София този месец

Работата „на терен“ на мобилните и сервизни екипи има свой характерен микс от предизвикателства, които Salesforce Field Service Lightning посреща

Иновативна система Salesforce Field Service Lightning помага на компаниите, управляващи мобилни и сервизни екипи, да доставят услугите си по-бързо, по-интелигентно и по-ефективно. Решението вече е достъпно и на пазара в България от Некст Консулт, златен партньор на лидера в облачните приложения за бизнеса -Salesforce.com.

Работата „на терен“ (field service managеment) има свой характерен микс от предизвикателства. Клиентът днес желае да получи най-добрия специалист, снабден с най-подходящите инструменти и материали, за да реши проблема, и който винаги пристига в уговореното време.

Клиентът също така желае да може да запази час за сервиз от всяко устройство, вместо да се свързва с Център за обслужване на клиенти, за да поиска, промени или отмени посещение. Иска да е сигурен, че работата ще бъде свършена още при първата визита и да знае по всяко време къде се намира неговият техник, кога ще пристигне и колко време ще му отнеме да завърши задачата.

Всичко това е възможно със системата Salesforce Field Service Lightning – последната иновация на Service Cloud. Като Златен партньор на Salesforce.com, Некст Консулт организира ексклузивно представяне на системата в България, което ще се състои на 14 ноември в х-л Хилтън, София и в момента е отворено за регистрация на участници.

Раян Ескобер, старши мениджър по продуктов маркетинг в Salesforce, и Пол Даймънд, директор бизнес развитие в Service Cloud, ще разкрият възможностите на системата на всеки етап от приемането на заявка за сервиз до посещението на мобилния служител на място и изпълнението на задачата.

Field Service Lightning оптимизира работните графици и интелигентно управлява заявките за обслужване през различни устройства

По време на събитието ще бъдат демонстрирани функционалностите на Field Service Lightning за оптимизиране на работни графици и интелигентно управление на заявки за обслужване през различни устройства, за минимизиране на риска от грешки при подготовка и изпълнение на задачите чрез изкуствения интелект Einstein, както и за получаване на анализ в реално време, подпомагащ работата на мениджърите и диспечерите за постигане на заложените цели.

Очаква се също така да бъдат представени и реални примери от практиката на световни компании, които ползват решението в своя бизнес. По данни на Salesforce, компаниите, използващи услугата, успяват да постигнат по-бързо разрешаване на казуси (48%), увеличение на продуктивността на агентите (47%) и намаляване на времето за разрешаване на казуси (45%).

Коментар