Собственикът на 20 Keys идва на Lean конференция в България

Успешните клиентски истории ще са във фокуса на 27-та Международна 20 Keys конференция в София (снимка: CCO Public Domain)

Престижната организация PDI (Professional Development Institute), собственик на методологията за Lean трансформация 20 keys (20 ключа), ще проведе традиционната си годишна международна конференция в България, заедно  с ключовия си партньор Next Consult. 

Специален гост на събитието ще бъде д-р Йоши Кобаяши – президент на PDI, водещ Lean консултант и собственик на методологията 20 Keys. Следвайки стъпките на покойния си баща, Ивао Кобаяши, автор и създател на 20 Keys, той има значителен принос за подобряване на бизнес процесите в големи компании от Япония, САЩ, Германия, Южна Африка и Мексико в различни индустриални и производствени области.

27-та Международна 20 Keys конференция обещава 4-дневно преживяване с успешните клиентски истории на водещи български и международни компании, 5 часа съдържание с 8 лектора от световна класа и посещения на водещи Lean компании в България, съобщиха организаторите.

Събитието под наслов „The Lean journey to Operational excellence” ще се проведе в периода от 21-24 октомври, с официално откриване на 22 октомври от 9:00ч. в София Хотел Балкан. Регистрациите вече са отворени, а до 31 август желаещите да участват в конференцията могат да се възползват от специални цени за Early Bird билети.

Д-р Йоши Кобаяши ще бъде специален гост на 27-та Международна 20 Keys конференция в София (източник: Next Consult)

„Събитие от такъв мащаб, свързано с Lean, не се случва всеки ден в България. Затова каним всички представители на бизнеса, които са заинтересовани от темата за подобряване на Операциите, да се включат”, заяви Орлин Дочев, управляващ партньор на Next Consult.

Участниците в конференцията ще чуят на живо световно признати Lean консултанти и ще могат да посетят някои от най-успешните производствени Lean предприятия в България, сред които фабриката за бутилиране на Coca-Cola HBC в Костинброд, заводът на Sensata Technologies в Пловдив, най-голямата в Европа и втората по големина в света база за ремонт на самолети на Lufthansa Technik Sofia и др. За целта е осигурен транспорт от организаторите.

„Ще се радваме да можем да помогнем на повече български компании да подобрят процесите си с нашия опит и този на международните експерти, така както правим за всички наши клиенти”, допълни Орлин Дочев.

Lean конференцията ще се проведе от 21-24 октомври в София Хотел Балкан

Ползите от 20 Keys трансформацията се измерват с 200% увеличаване на продуктивността, 80% намаляване на дефектите, 50% намаляване на инвентара и 20% намаляване на разходите, сочат резултатите от проучване сред 700 компании от 35 страни, внедрили 20 Keys.

Информация и билети за събитието са достъпни на сайта на конференцията. Местата са ограничени, уточниха организаторите.