ИТ бизнесът подкрепя национално първенство за килови яхти

Повече от 35 килови лодки и 400 участници ще се състезават в морето край Несебър
(снимка: Некст Консулт)

Национално първенство с килови яхти организира Българската федерация по ветроходство с генерални партньори Некст Консулт и Salesforce и подкрепа на домакините на първенството – яхтено пристанище Марина Несебър.

Повече от 35 килови лодки и 400 участници ще се състезават в клас IRC и ORC с амбицията да се превърнат в следващите шампиони и да окичат златните медали, съобщиха от Некст Консулт, златен партньор и риселър на Salеsforce. Българското националното първенство по килови яхти ще се проведе в три последователни дни – от 17 до 19 септември.

Т.нар. „гонки” или състезанията между лодките от съответния клас са изключително атрактивни за зрителите, а трасето им е разположено по начин, който позволява да бъдат наблюдавани през цялото време, вкл. от брега.

Тридневната регата ежегодно се наблюдава от повече от 700 души на брега, сред които известни представители на висшата класа, успешни бизнесмени и професионалисти.

Първият ден на регатата се очертава вълнуващ не само от спортна гледна точка, но и за бизнеса. В следобедните часове на петък (17 септември) ще се проведе специализирано събитие, организирано от Некст Консулт и Salesforce, в което участие ще вземат собственици и управители на водещи компании, опериращи в страната, с презентации и лични истории за развитието и успеха.

В края на деня ще се проведе нетуъркинг събитие с участниците в първенството, ВИП гости, партньори на регатата и организаторите на мероприятието.

Първенството подкрепят още брандът Cutty Sark, винарска изба Katarzyna Estate, бар Jet Port Bar&Dinner и медийни партньори.