AVG пусна бета версия на Internet Security 8.5

Бета версията на AVG Internet Security 8.5 вече е достъпна за свободно изтегляне и тестване. Освен подобрения на старата версия 8.0, е добавена и напълно нова система за проактивна защита срещу кражба на идентичност и всякакъв вид малуер, придобита наскоро чрез закупуване на Sana Security Inc.
Желаещите да тестват и коментират бетата версията на AVG Internet Security 8.5 могат да го направят, като се регистрират на сайта на разработчика и следват инструкциите, съобщи партньорът на AVG у нас – Бизнес Софтуер Дистрибутор.
AVG Technologies умолява тестерите да следват описаните препоръки, да съобщават своевременно за възникнали грешки при използване на софтуера и да изпращат предложения за бъдещи подобрения в продукта.
По време на провежданите тестове ще бъде на разположение и Beta Forum, постоянно наблюдаван от екипа разработчици на AVG.
AVG Internet Security е софтуер за антивирусна защита и интернет сигурност, който предпазва от малуер, спам и фишинг атаки и включва вградена защитна стена. Неговата основна версия (до 10 компютъра) е предназначена за малки фирми и организации.
Версията AVG Internet Security Network Edition е подходяща за средни по големина и много големи организации, които се нуждаят от решения за отдалечено инсталиране и управление на сигурността в корпоративните си мрежи.
Антивирусната защита на AVG е инсталирана и се използва на над 160 000 компютъра в България, съобщиха от Бизнес Софтуер Дистрибутор.

Коментар