ASHU Webcam – създадена за видео чат и запис

SHU Webcam е „plug and play“ камера, съвместима с операционни системи Windows

Ако компютърът, който използвате за работа, развлечение и комуникации, няма вградена уебкамера за видеоконференции, това не е проблем, тъй като на пазара се предлагат достъпни решения за тази цел. Можете да монтирате подобна камера на дисплея и да общувате пълноценно с приятели и бизнес партньори.

Лесна за инсталиране, с висока резолюция и поддръжка на бързи видеокомуникации е цифровата уебкамера ASHU Webcam, предлагана от онлайн магазина Cafago на цена от €15,29 с купон за отстъпка L6035C. Това е „plug and play“ устройство, съвместимо с операционни системи Windows и проектирано за мрежови конференции, видео чат и видео записи при 25 fps. Камерата е компактна, с удобен механизъм за закрепване към екрана.

SHU Webcam се монтира лесно и удобно на дисплея на компютъра

Вграденият в уебкамерата микрофон абсорбира шума, така че гласът на потребителя да се чува ясно и отчетливо на разстояние 8 метра от устройството. Камерата има резолюция 2,0 мегапиксела и наред с автоматичните корекции на изображението, предлага и възможност за ръчно регулиране на фокусното разстояние. Свързва се към компютъра през интерфейс USB 2.0 с кабел 1,8 метра, без да изисква допълнителни драйвери.

Можете да купите уебкамерата камерата ASHU Webcam на цена от €15,29 в онлайн магазина Cafago, при използване на купон за отстъпка L6035C, валиден до 15 декември.

PRO Cam записва MP4 видео с резолюция до 4K при 30 кадъра в секунда

На изгодна цена от €22 в Cafago се предлага и екшън камерата PRO Cam, предназначена за използване по време на спортуване, шофиране, гмуркане, туризъм и т.н. Спортната Wi-Fi камера има широк зрителен обхват от 170°, качествен 16-мегапикселов CMOS сензор и 2-инчов HD екран. Записва MP4 видео с резолюция до 4K при 30 кадъра в секунда (fps) и компресия H.264. Предвидени са слот за карти памет с капацитет до 32GB и портове HDMI и USB 2.0, а през Wi-Fi камерата може да предава данни към Android и iOS устройства.

PRO Cam може да остане работоспособна под вода на дълбочина 30 метра

Моделът се доставя с множество приспособления за закрепване и водоустойчив калъф – камерата може да остане работоспособна под вода на дълбочина 30 метра. Можете да използвате устройството и като видеорегистратор за кола (DVR) и дори за сигурност в дома, благодарение на способността й да записва при засичане на движение. Батерията с капацитет 900 мАч осигурява работа до 90 минути

Можете да купите екшън камерата Pro Cam на цена от €22 в онлайн магазина Cafago, която е валидна до 15 декември.

Коментар