Убийствено приложение за iPhone

Нашумелият смартфон на Apple може да се окаже от голяма полза за снайперистите. Runaway Technology създаде приложение за iPhone, което подобрява точността на оръжията. BulletFlight е описано като “балистичен компютър”, който предоставя цялата информация, достатъчна да внесе смут в ескорта на всяка важна личност.

С помощта на това приложение потребителят на популярния телефон на Apple може да прицели оръжието си според разстоянието до целта, скоростта на вятъра, надморската височина и налягането на въздуха. Включени са и режими за балистични изчисления и тегло на куршума.

Не е ясно как точно приложението ще си взаимодейства с избраното оръжие. 

Според някои блогове за оръжия, вече се разработва система за монтаж на iPhone или iPod Touch към смъртоносното M100, съобщава The Register.

За още по-голямо улеснение, приложението има готови профили за три снайпера: M110, SR16 и KAC PDW. BulletFlight се продава в iTunes App Store на цена ($11/€8).

по темата: „Убийствено приложение за iPhone”

добавете коментар...

  1. минаващ

    Само простотии се мислят за тоя телефон.

  2. Hacko

    http://pishtov.blogspot.com/2009/01/apple-irifle.html
    http://pishtov.blogspot.com/2009/01/iphone.html
    няма да си взаимодейства с оръжието, а стрелецът ще може да прави бързи изчисления, защото при стрелба на големи разстояния се налагат корекции в мерника, заради влиянието на изброените по-горе параметри

Коментар