GoolRC T37 Mini – сгъваем мини дрон на цена без аналог

Сгъваемият дрон GoolRC T37 Mini е толкова малък, че се побира на длан

Цените на потребителските дронове напоследък паднаха до мечтаните нива за всеки фен на тези сравнително нови хай-тек джаджи. В предпразничния сезон в онлайн магазините могат да се открият наистина невероятни предложения.

Сгъваемият мини дрон GoolRC T37 Mini, например, се предлага в момента на цена от само 11,42 евро. Това симпатично и функционално устройство за въздушна фотография се побира на длан и е налично в онлайн магазина Tomtop, който съобщи, че го доставя за купувачите у нас от склад във Великобритания. На тази „флаш“ цена са достъпни ограничени бройки.

Дронът се управлява лесно и забавно с помощта на мобилно приложение

Моделът надгражда популярния T37, има по-малък размер и по-развити възможности. Миниатюрният квадрокоптер е оборудван с нова 720P HD камера за заснемане и предаване в реално време през Wi-Fi връзка на ясни видео изображения и снимки на разстояние до 40 метра от потребителя, който го управлява с мобилно приложение. Дронът е подходящ както за снимки навън, така и вътре в помещенията, вкл. за селфи.

Нещо повече, специален режим в апликацията прави снимките и видеото много по-красиви. GoolRC T37 Mini включва също функция за 3D каскади, които повишават на макс потребителското изживяване. Можете да контролирате устройството лесно чрез накланяне на смартфона, да излита и каца с един бутон, да го задържате на фиксирана позиция и т.н.

Модулната батерия се заменя лесно за непрекъснато изживяване с дрона

Дронът има сгъваем дизайн за по-удобно носене, а теглото му е само 57,5 грама. С едно зареждане на батерията 3,7V/400mAh може до лети 6-7 минути стабилно, поддържан от 6-осов жироскоп. Батерията е модулна и може лесно да се заменя, така че да не чакате всеки път докато се зареди – в комплекта са включени две допълнителни батерии, както и четири резервни витла.

Можете да купите мини квадрокоптера тук: GoolRC T37 Mini – на цена от 11,42 евро, доставян от склад на Tomtop във Великобритания.

Дронът VISUO XS809W предава видео в реално време през безжична Wi-Fi връзка

Още един интересен дрон на изгодна цена в същия онлайн магазин е VISUO XS809W – за 20,17 евро ще получите устройство със сгъваем дизайн и голям набор от функции. Оборудван с камера 0,3MP и 6-осов жироскоп, дронът предава видео в реално време през безжична Wi-Fi връзка, като се управлява дистанционно с помощта на трансмитер и мобилно приложение, вкл. наклона на камерата за различни гледки.

В сгънато състояние VISUO XS809W придобива компактен вид за удобно носене

Батерията на този дрон е литиево-полимерна 3,7V/900mAh и обезпечава полет в продължение на 10 минути. Налични са възможности за 3D каскади, регулиране на скоростта, функция за завръщане на дрона с натискане на един бутон и др. Моделът може да се управлява от разстояние до 100 метра. Той е компактен и лек – тежи около 118 грама.

Можете да купите този достъпен дрон тук: VISUO XS809W – на цена от 20,17 евро в момента.

Коментари по темата: „GoolRC T37 Mini – сгъваем мини дрон на цена без аналог”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    връщане на парите тогава

  2. Юли

    Anonymous,
    Когато го купувах бе на 12 евро / 13 долара + доставката и толкова платих и плащането мина.
    Когато го купувах вече бяха продадени 240 бройки, а общата обявена бройка с това намаление бе 340.
    Тази заран получих писмо от Съпорта – цитата е част от него.
    Т.е. при приключена сделка ми искат още пари.
    Случвало ми се е да ми продават неща “на зелено” без да го обявяват, но да искат допълнително пари след време не беше ми се случвало.

  3. Anonymous

    “се предлага в момента на цена” – може и да бил 12 евро, ама сега вече не е, на сайта им е доста по скъп

  4. Юли

    Не поръчвайте!
    Аз се подлъгах и купих вчера – да 13 долара + 3 долара доставка.
    Но днес ми искат още 17 долара

    As the supplier has increased the prices level of the item you have ordered, would you like to pay 17 USD for the differences prices so that we can send your order.
    . . .
    Or do you prefer a full refund?

Коментар