Нови аксесоари допълват XPG линията на Adata

Ергономичната клавиатура XPG INFAREX K10 има 26 „anti-ghosting“ клавиша

Два нови геймърски аксесоара допълват линията от продукти XPG на тайванската компания Adata – клавиатура INFAREX K10 и мишка INFAREX M20. Устройствата се очакват скоро и на българския пазар.

XPG INFAREX K10 е гейминг клавиатура, която предлага избор от девет режима на LED осветление – Flowing Light, Multicolor Breathing, Seven-Color Cycle Flickering, Switchable Static, Six-Color Cycle Breathing, Red and White Breathing Cycle, Red and White Cycle Flickering, White Static, and White Breathing.

XPG INFAREX K10 предлага избор от девет режима на LED осветление

Ергономичната клавиатура разполага и с 26 „anti-ghosting“ клавиша, които елиминират възможността от подаване на грешни команди. Включени са и медийни клавиши за настройка на музика, звук и др., без необходимост от отваряне на специални програми или приложения.

XPG INFAREX M20 е мишка за гейминг, която разполага с OMRON суичове и рейтинг от 20 милиона клика. Наличният бутон за петстепенна DPI настройка позволява промяна на чувствителността на курсора на мишката от 400 до 5000 DPI.

Мишката XPG INFAREX M20 има рейтинг от 20 милиона клика

В допълнение, гейминг мишката разполага с дишащ RGB ефект на самото XPG лого, скролер и странични ленти за по-прецизен захват, чийто ергономичен дизайн се слива с ръката. Цените на новите продукти все още не са обявени от компанията.

Коментар