INFAREX M10+R10 – атрактивни мишка и пад за геймъри

Със строго и загадъчно излъчване, дуетът от мишка и пад INFAREX M10+R10 внася още магия в геймърското изживяване

Много компании напоследък насочват усилията си към нишата на геймърския хардуер, която несъмнено е най-динамичният сегмент от РС пазара. Тайванският производител Adata вече спечели уважението на геймърите с продуктите от фамилията XPG – първоначално памети и сторидж устройства, а сега и аксесоари с отличителните качества на новия бранд.

По-рано тази година Adata обяви геймърския комплект INFAREX M10 + R10 – мишка и пад с атрактивни RGB светлини и много добри характеристики за запалените фенове на игрите, в съчетание с приемлива цена за подобен клас продукт (може да се намери за около 110-120 лв.). Очевидно, всеки нов XPG продукт на компанията излиза след щателно проучване на пазара и отговаря в голяма степен на очакванията на потребителите.

Двата аксесоара идват в солидна и здрава кутия с отличителните цветове – червено и черно – на бранда XPG. Можете да научите най-важното за този геймърски комплект от самата кутия, на която са показани мишката INFAREX M10 и падът INFAREX R10 в техните реални размери, с ключовите им характеристики и особености.

Когато отворите кутията и извадите двете устройства, ще усетите, че те са направени с внимание към детайла, имат стабилна конструкция и особено важно – интригуващ външен вид, който разкрива пълния си блясък при свързване на мишката и пада към компютъра, благодарение на RGB светлините.

Ергономична и прецизна мишка XPG INFAREX M10

Мишката е снабдена с дълъг USB кабел – 1,7 метра, който има плетена обвивка

XPG INFAREX M10 е ергономично проектирана оптична мишка с мека светлина – на логото върху горната повърхност и отдолу, където се прелива в пада. С нея се борави леко и ще можете да играете дълги часове, без да изпитате дискомфорт. Гумени елементи и текстуриран дизайн осигуряват удобство и стабилност при резки движения.

От лявата страна има два бутона за допълнителна функционалност, единият от които е програмируем, а отгоре са разположени колелото за скролване и превключвател с два бутона, с които се настройва точността (чувствителността) – тя може да се превключва в движение на стойности от 800, 1600, 2400 и 3200 dpi (точки на инч), за да реагирате адекватно на различните сценарии в игрите. За перфектната точност допринася „тракинг” системата 125Hz.

Мишката се свързва към компютъра с доста дълъг – цели 1,7 метра – USB кабел с „плетена” обвивка, която му придава по-голяма здравина и осигурява неговата дълготрайност. Можете да поставите мишката навсякъде на работният си плот, благодарение именно на дългия кабел. Такъв е и кабелът на подложката в комплекта.

Стабилна подложка с ефектно осветление

Геймърският пад има средни размери и осигурява стабилна повърхност за мишката

XPG INFAREX R10 е солиден гейминг пад с размери 350х250 мм и вградени RGB светодиоди по краищата, които несъмнено ще доставят естетическа наслада на всеки фен на игрите. Подложката прилепва плътно към бюрото, достатъчно голяма и тежка е, за да остане стабилна и без да приплъзва по време на игра. Направена е от устойчиви на надраскване материали и осигурява перфектна повърхност за работата на мишката.

Голямата атракция но този пад е RGB осветлението. С елементарно „потупване” с пръст на указаното с отпечатък място в горния край на подложката, можете да променяте режимите на осветление. Поддържат се три ефекта: монохромен (общо 7 цветове); цветно „пулсиране” и кръгов ефект със сменящи се цветове – равномерно се редуват всички възможни комбинации на интегрираните светодиоди.

INFAREX R10 има средни размери и осигурява достатъчно пространство за движение на мишката без никакви затруднения и ограничения. В допълнение, здравият PVC материал, от който е направена, предотвратява драскотини и износване с течение на времето – подложката не губи естетика и функционалност. Красив елемент в цялостния дизайн на пада е червената рамка в горния край, от която излиза USB кабелът.

С приятното си и фино осветление, с пулсиращи и преливащи се цветове, INFAREX R10 добавя специално усещане към геймърския десктоп. Освен това подложката стои стабилно на бюрото, без да се плъзга, благодарение на гумените тампони. Като цяло, комплектът от мишка и пад на Adata е чудесен избор за геймъри – както заради качествата си, така и заради достъпната цена. Можете да се сдобиете с този продукт от партньорите на тайванския производител у нас.

Коментар