Некст Консулт привлече опитен мениджър по бизнес развитие

Ян Скварил е ръководил множество проекти за подобряване на бизнес представянето на различни компании

Специалист с 15 години опит в бизнес консултирането е новият партньор „Бизнес развитие“ в Некст Консулт. Ян Скварил ще се фокусира върху стратегическото и бизнес развитие на компанията у нас и на външните пазари.

В продължение на 6 години Ян Скравил е бил част от мениджърския екип на мултинационалната консултантска компания Делойт в Централна Европа, където ръководи проекти на водещи производствени и строителни компании в Чехия и Словакия.

Когато се премества в България и поема управлението на отдела по бизнес консултиране на Делойт през 2005 г., Ян осъществява един от най-големите проекти в енергийния сектор – създаването на Български Енергиен Холдинг ЕАД.

Ян ръководи още множество проекти за подобряване на бизнес представянето на различни компании в България и Румъния. Преди да се присъедини към Некст Консулт, Ян последователно управлява няколко водещи компании в България, като „Авенди“, „Експрес Логистика и Дистрибуция“, „Есентика“ и “Пауър Брандс“ (част от групата на ВП Брандс Интернешънъл).

В работата си Ян ще се фокусира върху стратегическото и бизнес развитие на Некст Консулт в България, както и в новооткритите й подразделения в Румъния, Швейцария, САЩ и Великобритания, утвърждавайки позициите й като водеща консултантска компания.

Със своята експертиза Ян Скварил ще допринесе и за позиционирането на Некст Консулт като партньор и доставчик на най-добрите системи и решения в света, посочиха от компанията.

Коментар