L100 RC Hexacopter – модерен дрон за върховно изживяване

Както подсказва името му, L100 RC Hexacopter има 6 витла вместо 4, както е при квадрокоптерите

Потребителските дронове стават все по-функционални и интересни, за да доставят върхово изживяване на любителите на въздушната фотография. Освен квадрокоптери (дронове с четири витла), вече се предлагат и хексакоптери (с 6 витла), с целия набор от функции, който можете да очаквате от подобно устройство.

Свежият модел L100 RC Hexacopter ще ви впечатли с атрактивен дизайн, напреднали възможности и нощни светлини. Хексакоптерът, предлаган за 96,69 евро в онлайн магазина Tomtop, има 6-осов механизъм за стабилизиране и поддържа множество режими, вкл. задържане на постоянна височина, следене, GPS навигация, кръжене, излитане и кацане с един бутон и др.

L100 RC Hexacopter може автоматично да следва смартфона на потребителя

Хексакоптерът е оборудван с широкоъгълна 720P Wi-Fi камера за снимане с високо качество и предаване в реално време на видео към екрана на потребителя (обикновено смартфон). GPS режим позволява прецизно позициониране и предотвратява изгубването на дрона по време на полет. Когато батерията е близо до изчерпване или при загуба на сигнал, хексакоптерът може да се завърне сам.

В комплекта на L100 RC Hexacopter влиза контролер за дистанционно управление, който комуникира с дрона на разстояние до 300-350 метра. Хексакоптерът може да предава картина през Wi-Fi от разстояние до 100 метра, на честота 2,4GHz. Времето за полет на дрона с едно зареждане на литиево-полимерната батерия 7,4V/1200mAh е около 12-14 минути. Самото зареждане на батерията до пълния й капацитет отнема около 150 минути.

Нощни светлини правят L100 RC Hexacopter особено атрактивен

Имате на разположение пълен набор от функции за настройка на камерата на дрона, която може да се завърта до 180 градуса и в различни посоки. Интересен е също режимът за следване (Following Mood), при който хексакоптерът автоматично следва смартфона на потребителя. Можете също да накарате дрона да кръжи на 360 градуса около телефона за вълнуващи снимки и видео с висока резолюция.

От смартфона си можете да зададете и маршрути на L100 RC Hexacopter – с начална и крайна точка, както и височината на полета. За начинаещи потребители пък са особено полезни режимите за задържане на дрона на определена височина, както и възможността за излитане и кацане с натискане само на един бутон.

Можете да задавате маршрути и височина на полета удобно от смартфона

Хексакоптерът е доста леко устройство – тежи около 291 грама заедно с батериите. В комплекта са включени още контролер за дистанционно управление, батерия, захранващ адаптер и всички необходими приспособления за пълноценно използване на устройството.

Можете да купите хексакоптера тук: L100 RC Hexacopter на цена от 96,69 евро в онлайн магазина Tomtop с безплатна доставка до България.

Коментар