50% по-евтин абонамент на vivatel за 3 месеца

vivatel предлага 50% намаление на месечния абонамент през първите 3 месеца на клиентите, които до 30 ноември 2006 г. сключат договор за плана „Лично време”, съобщиха от мобилния оператор.
През първите 3 месеца, срещу такса от 3 лв. абонатите получават 50 минути включени разговори в мрежата на vivatel и към фиксирани мрежи в страната в часовете на слаб трафик. След изчерпване на включеното време, цената на минута към vivatel и фиксирани мрежи струва 18 стотинки, а към останалите мобилни мрежи – 40 стотинки.
В рамките на натоварената часова зона разговорите в мрежата на vivatel и към фиксирани мрежи у нас са на цена от 25 стотинки, а към останалите мобилни мрежи – 47 стотинки. Неизползваното включено време за разговори се прехвърля към следващия месец.
SMS-ите се таксуват по 15 стотинки на съобщение по време на натоварената часова зона, а извън нея – по 11 стотинки на съобщение.
Запазва се първоначалното минимално таксуване на разговорите от само 30 секунди, както и безплатните гласова поща и достъп до Центъра за обслужване на клиенти, уточниха от vivatel.

Коментар