YouTube Kids тръгна и на български език

YouTube Kids предлага богато съдържание и възможност за безопасно търсене (източник: Google)

Google стартира днес YouTube Kids за българските деца и семейства. Приложението е изтеглено десетки милиони пъти и е генерирало повече от 160 милиарда гледания в цял свят, на разнообразно, но подбрано съдържание, подходящо за деца на 18 езика, вкл български.

YouTube Kids е уникално място в глобалната мрежа, изцяло посветено на децата и семействата, което предлага богато съдържание и възможност за безопасно търсене, подчертаха от интернет компанията.

Приложението предлага редица опции, които позволяват на родителите да контролират съдържанието, както и да използват разширените алгоритми за избор на съдържание, подходящо за най-малките.

YouTube Kids е посветен изцяло на децата и семействата (източник: Google)

Родителите и децата могат да гледат вдъхновяващи видеа, както на български, така и на чужди езици; само с няколко кликвания да следват приключенията на смърфовете, Бен 10 и много други любими детски герои, или да пеят познатите детски песнички заедно с вокална група „Шоколадче”.

YouTube Kids ще помогне също на децата да се научат да броят, да разпознават българските букви или да казват английската азбука заедно с героите от улица Сезам, а в края на деня да заспиват заедно с известни приказки на български език.

Коментар