Kugoo S1 – сгъваем електрически скутер, лек и бърз

Kugoo S1 се сгъва лесно и е достатъчно лек за пренасяне

Електрическите скутери стават все по-популярни като начин за придвижване или просто за забавление и макар, че зимата не е най-подходящият сезон за тези возила, изгодните предложения не са за изпускане.

На намалена цена се предлага, например, моделът Kugoo S1 в онлайн магазина GeekBuying.com – този мощен 350W скутер, способен да вози човек с тегло до 120 кг, струва в момента $329,99, като тази цена е валидна с купон за отстъпка WAQDZNDZ, съобщават от доставчика. Машинката се позиционира като алтернатива на останалите превозни средства при пътувания на сравнително къси разстояния – тя е практична, бърза и надеждна.

Мощният и бърз Kugoo S1 е наличен за поръчки в няколко цвята

Рамката на скутера е направена от здрава и лека алуминиева сплав, поради което возилото тежи само 11 кг и може лесно да се носи, вкл. от жени и деца. Моделът се отличава също с лесно настройване на височината в три степени – 93 см, 107 см и 116 см, така че да пасне на ръста на различни потребители.

Кugоо Ѕ1 се състои от четири основни модула – дисплей, табло, двигател и батерия, като всеки от тях може лесно да се изважда от скутера, да се поправя и монтира наново. Предвидена е също възможност за ъпгрейд на скутера с инсталиране на GРЅ модул, говорители и други полезни подобрения.

Kugoo S1 е оборудван със стабилни 8,5-инчови гуми и двойни дискови спирачки

С размери 96x21x33 см и сгъваем дизайн, скутерът е удобен за носене и паркиране. Едно зареждане на литиево-йонната батерия (отнема до 4 часа) е достатъчно за час каране при максимална скорост от 30 км/ч. Всъщност скутерът има три режима на скоростта – 15 км/ч, 25 км/ч и 30 км/ч, които се контролират с един бутон, в зависимост от пътните условия, за повече комфорт и сигурност.

Нещо повече, Кugоо Ѕ1 използва интелигентна система, която показва на LCD дисплей цялата необходима информация, така че да не ползвате мобилно приложение – скорост, разстояние, време, мощност и т.н. Скутерът е оборудван с 8,5-инчови гуми и мощен 350W мотор, които осигуряват гладко возене, а двойните дискови спирачки се грижат за сигурността – спирачният път е 4 метра при максимална скорост.

Таблото на Kugoo S1 показва цялата необходима информация

Скутерът може да се използва и на мокри повърхности, тъй като – според спецификациите – отговаря на стандарта IP54. Поддръжката му се извършва с мека или влажна кърпа. Преминал е RoHS и CE изпитания, което значи, че е сигурен продукт. Това возило се препоръчва за ежедневни пътувания в града, например до работа или училище, и е подходящо за различни пътни настилки.

Можете да купите електрическия скутер тук: Кugоо Ѕ1 – на цена от $329,99, валидна с купон за отстъпка WAQDZNDZ, освободен от мито с доставка от Полша, където е и сервизът.

Коментар