Acronis ще подсигурява данните на екип от Формула E

Като един от водещите екипи в шампионата ABB FIA Formula E, DS Techeetah разбира важността на технологиите за архивиране и възстановяване (източник: DS Techeetah)

DS Techeetah, един от водещите екипи на шампионата ABB FIA Formula E, обяви нов стратегически съюз с компанията за киберзащита и хибридно облачно съхранение Acronis. Тригодишното партньорство започна с поставяне на логото на Acronis на DS E-TENSE FE19 кола от E-Prix в Хонг Конг на 10 март т.г.

Acronis ще осигури решения за архивиране, съхранение и възстановяване в случай на бедствие, защитавайки ценни данни на DS Techeetah. Партньорството с ИТ компанията ще помогне на екипа да адресира петте вектора на киберзащита – безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS).

Като един от водещите екипи в шампионата ABB FIA Formula E, DS Techeetah разбира важността на технологиите за архивиране и възстановяване – особено при непрекъснато нарастващите киберзаплахи и изискванията на екипа за по-лесен и сигурен достъп на данните при пътуване по света.

„Това партньорство ще задейства новите механизми за анализ на данни и предсказващи способности в среда на високо напрежение на Формула Е”, коментираха от DS Techeetah.

Acronis, от своя страна, подчерта, че нейните технологии пасват на високоскоростната среда в отборите по моторни спортове. Компанията с централен офис в Швейцария пази данните на повече от 5 милиона потребители и 500 000 бизнеса по света.

Коментар