QLED телевизор превръща дома в арт галерия

Ambient Mode не само добавя стойност към телевизора, когато той е изключен, но допълва и всекидневието на потребителите (източник: Samsung)

Новата линия телевизори QLED на Samsung ще разполага с режим Ambient Mode, който показва различно съдържание, вкл. световно признати произведения на изкуството, когато телевизорът е изключен, съобщиха от компанията.

Чрез Ambient Mode потребителите могат да виждат различни видове информация като новини, прогнози за времето, снимки или музика на екрана на своя QLED телевизор. Освен това Samsung си партнира с известни артисти като Тали Ленъкс, за да показва и техните произведения на екрана на новата си линия телевизори.

Ambient Mode не само добавя стойност към телевизора, когато той е изключен, но допълва и всекидневието на потребителите, като така новият QLED излиза извън рамките на конвенционалните телевизори, заявиха от Samsung. Компанията планира да увеличи съдържанието, предлагано в Ambient Mode, като си партнира с талантливи артисти през следващите няколко години.

QLED телевизорът с Ambient Mode се вписва идеално в интериора (източник: Samsung)

Призната за своите абстрактни картини с маслени бои, Тали Ленъкс, модел и артист с глас в модната индустрия, си сътрудничи със Samsung, за да осигури тези нови изживявания за потребителите, които се възползват от Ambient Mode.

Холандци по народност, Scholten & Baijings създадоха колекция от произведения на изкуството, които акцентират върху продукти от порцелан и от плат, и са в елегантни цветове и мотиви. Потребителите на новите QLED телевизори ще могат да виждат тези творби като част от интериора на жилището.

Коментар