Skype разширява груповите разговори до 50 потребители

До 50 потребители вече могат да провеждат групови разговори в Skype (източник: Skype)

Microsoft подобри възможностите на Skype за комуникации през интернет. Приложението вече поддържа до 50 потребители в режим на групов разговор, което е два пъти повече отколкото досега.

За обикновените потребители подобна възможност едва ли ще представлява интерес, но подобрението е добре дошло за бизнес потребителите, където Skype също има силни позиции.

Skype вече превъзхожда по този показател приложението FaceTime на Apple, което поддържа групови разговори с участието на максимум 32 потребители. Подобрената функционалност е достъпна в най-новата версия на Skype, уточнява Microsoft.

Променен е и начинът, по който потребителите получават известие за започване на групов разговор. Вместо позвъняване всеки участник получава кратка и опростена нотификация.

Все пак освен нотификация за групов разговор обновеният Skype предлага и възможност за индивидуално позвъняване. В случай, че групата е под 25 човека, инициаторът на разговора може да позвъни на цялата група.

Даунлоуд: Skype

Коментари по темата: „Skype разширява груповите разговори до 50 потребители”

добавете коментар...

  1. ха

    Аз не съм виждал новата версия на Skype. Ако латентността на услугата е малка, то новата функционалност е идеална за хорово пеене. Е, може би за бизнес хорово пеене, щото така пише в статията.

  2. Пешо

    Това нещо вече на нищо не прилича.

  3. 11111

    Амии … аз всъщност отдавна съм си изтрил профила. Общо вето всички преминаха към лилавата конкуренция.

  4. Йордан

    Най-отвратителния потребителски интерфейс, който някога съм използвал. Докато старият Скайп за десктоп беше супер удобен и приятен за работа, новата версия е някакъв отврат. Вие какво мислите по върпоса?

Коментар