MJX X103W – сгъваем дрон с интелигентни функции

MJX X103W е атрактивен дрон с LED светлини и всички модерни функции

Атрактивен дрон с множество интелигентни функции е достъпен за любителите на въздушната фотография. MJX X103W се предлага в онлайн магазина Tomtop на т.нар. „флаш“ цена за ограничен брой устройства.

Сгъваем, със стилен дизайн и модулна батерия, MJX X103W предлага избор от няколко смарт режима на летене, наред с обичайните за този тип устройства функции, GPS позициониране, качествена камера за заснеманe и механизми за стабилен и гладък полет – всичко това на цена под 90 евро (с купон за отстъпка).

Моделът MJX X103W е компактен и тежи около 248 грама

Квадрокоптерът се доставя в комплект с контролер, на който може да се постави смартфон за управление чрез мобилно приложение и визуализация на всичко, което заснема безпилотният апарат. Изображението се предава през бърза 5G Wi-Fi връзка в реално време и на разстояние до 250-400 метра.

Вградената в MJX X103W камера с резолюция 2K има 110-градусов обхват, за да осигури великолепни панорамни записи – снимки и видео 2048х1152 пиксела при 20 fps. Освен това тя е настройваема – можете да променяте ъгъла й на виждане в рамките на 90°, за да заснемете желаните кадри при полет на дрона.

MJX X103W се доставя с контролер за дистанционно управление

Имате на разположение богат набор от функции за управление на устройството: нагоре/надолу, напред/назад, наляво/надясно, странично летене и задържане на определена височина. С натискане само на един бутон можете да пуснете дрона да лети, да го приземите или да го върнете на изходната точка, което е особено полезно при непредвидени ситуации и за начинаещи потребители.

GPS режимът позволява прецизно позициониране на MJX X103W и предотвратява загуба на безпилотния апарат. Дронът ще се върне автоматично „у дома“, ако загуби сигнал или при възникване на други неблагоприятни условия.

MJX X103W лети с максимална скорост 22 км/ч на височина до 80 метра

Интересна също е възможността за „многоточков“ полет, която се поддържа от интерфейса на мобилното приложение. Квадрокоптерът ще изпълни автоматично полет до точките, указани на картата, за да може потребителят да се фокусира върху контрола на камерата и заснемането.

MJX X103W поддържа също полезната функция „Следвай ме“. Когато е поставен в този режим, дронът лети на фиксирано близко разстояние от контролера (смартфон или таблет), като така на практика следва движението на потребителя и заснема неговото преживяване.

Комплектът на MJX X103W включва 4 резервни витла

Дронът лети с максимална скорост 22 км/ч, на височина до 80 м, в продължение на 14 минути с едно зареждане на батерията, която е 7,6V 1100 мАч. В сгънато състояние устройството има размери 14,5х9,2х6 см и тежи около 248 грама. Доставя се в комплект с модулна батерия, контролер, 4 резервни витла, USB кабел, отвертка и ръководство за потребителя.

Можете да купите този интересен дрон тук: MJX X103W – на специална цена от €89,89 при въвеждане на купон за отстъпка MJXCTT и без допълнителни митническите такси, подчертават от доставчика.

Коментар