Freedom – блокира интернет, за да работим по-добре

Контролният център на Freedom е интуитивен и лесен за използване (източник: Freedom)

Интернет е незаобиколим фактор днес, но дали си даваме сметка, че освен полезна в работата ни глобалната мрежа може и да пречи? Ако имате такива съмнения, заслужава си да разгледате приложението Freedom.

Тази олекотена програма блокира достъпа до интернет, като очакваният ефект е повишена продуктивност в офиса – Freedom ще ви избави от постоянните изкушения, идващи от мрежата, вкл. игри, новини, съобщения и др.

След инсталиране и създаване на акаунт програмата се позиционира в системната лента със задачи, откъдето са достъпни всички опции. От менюто, което се показва с десен клик, можете да планирате, стартирате и управлявате сесиите.

Допълнителни възможности са достъпни във Freedom онлайн акаунта – там можете да управлявате устройствата си, да организирате блокиращи списъци, да превключвате режими и др.

Freedom позволява самостоятелно задаване на периоди без интернет, като след блокиране на достъпа програмата ви информира в отделен прозорец за оставащото време до изтичане на ограничението – то може да бъде произволно дълго, вкл. дни и седмици.

Програмата позволява избирателно блокиране на сайтове във всеки браузър и на всяко Windows приложение. Когато наистина трябва да се съсредоточите, можете просто да блокирате достъпа до целия интернет. Freedom работи на всички устройства – Windows, Mac, iOS и Android.

Даунлоуд: Freedom

Коментари по темата: „Freedom – блокира интернет, за да работим по-добре”

добавете коментар...

  1. Бейб,64

    Браво.

Коментар