Предстоящо: Дискусия за развитието на ERP софтуера

ERP системите често са най-голямата инвестиция, която компаниите правят с цел да развият своя бизнес (фото: CCO Public Domain)

Експерти от сферата на управлението на бизнеса и софтуерните решения от клас ERP ще участват в отворена дискусия, която се очаква да очертае водещите тенденции в развитието на най-високия клас системи за управление на предприятията през следващите години.

Дискусията е част от събитието „ERP.net Expo 2019: Нови бизнес възможности с екосистемата ERP.net”, организирано от българската софтуерна компания ERP.BG на 6 юни в зала „Beta” на Sofia Event Center. На него ще бъде представена екосистемата от партньори, външни разработчици и приложения на ERP.BG, благодарение на която бизнесът може да адаптира работата си към динамичната икономическа среда, да изгради устойчивост във времето и да се развива.

Събитието е отворено за хора с интерес за развитие на собствен бизнес в бранша на бизнес софтуера, компании, които обмислят дали да внедрят такъв тип технологична иновация, както и всички с изявен интерес в тази сфера, уточниха организаторите. Входът е свободен, като е необходима единствено предварителна регистрация на сайта на ERP.net Expo 2019.

ERP системите често са най-голямата инвестиция, която компаниите правят с цел да развият своя бизнес, да го направят по-устойчив и конкурентноспособен в динамично променящата се икономическа среда. В дигиталната ера за бизнеса е от ключово значение да открие софтуерен продукт, който е подходящ гръбнак на всички информационни потребности сега и в бъдеще. Една ERP система трябва да обхваща добре управлението на ресурсите и да бъде изградена като платформа, върху която да се надгражда постепенно цялата информационна схема.

Как се развива пазарът на ERP системите у нас, достатъчно гъвкави ли са, за да отговорят на нуждите на бизнеса и разбират ли добре българските мениджъри значението на този клас софтуер за управление на ресурсите на предприятията, са част от въпросите, които ще бъдат коментирани от експертите по време на дискусията.

Коментар