MLS MX 2019 – нов смартфон с гласов асистент на български

MX 2019 разполага с технология MAIC, която позволява гласово взаимодействие с телефон или таблет на български език

Гръцката технологична компания MLS Innovation разширява портфолиото си от смартфони с нов модел MX 2019, който разполага отново с технология MAIC. Това е иновативна разработка, внедрена в продуктите на компанията, която позволява гласово взаимодействие с телефон или таблет на български език.

Софтуерът е наличен във всички устройства на MLS Innovation, като дава възможност на потребителите да говорят на мобилните си телефони на български език, за да осъществяват обаждания или да изпращат съобщения, да търсят гласово информация в интернет или видеа в YouTube.

MLS MX 2019 идва с операционна система Android 8.1 Oreo, 5,5-инчов IPS LCD сензорен дисплей с 16 милиона цвята, 16-мегапикселова основна и 13MP предна камера. Моделът е оборудван и с по-мощен 8-ядрен 2,0GHz Mediatek процесор, 3GB оперативна памет и 32GB вътрешна памет с възможност за разширение до 128GB с microSD карта.

MLS MX 2019 предоставя 5,5-инчов IPS LCD сензорен дисплей и работи под управление на Android 8.1 Oreo

Телефонът също така предоставя възможност за опериране с 2 SIM карти едновременно с функцията Dual SIM и разполага с вграден сензор за пръстови отпечатъци. Батерията на смартфона е с капацитет 4000 mAh, което позволява значително по-дълга работа с телефона.

MLS MX 2019, както и предишния модел MLS Range 5.5, се предлага с избран тарифен план от Теленор. На този етап моделът е наличен само в черен вариант, а допълнителни цветови опции могат да се появят по-късно през годината.

Коментари по темата: „MLS MX 2019 – нов смартфон с гласов асистент на български”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Гръцка фирма внедрява блъгарски гласов асистент…

Коментар