HP Neverstop – лазерен принтер без касета

Лазерният принтер без касета HP Neverstop печата до 10 пъти повече страници със стартовия пакет (снимка: HP Inc.)

HP обяви два нови принтера с висок капацитет: HP Neverstop Laser, проектиран за собствениците на малки фирми на бързо развиващите се пазари, и следващо поколение HP Smart Tank за дома.

Моделът HP Neverstop Laser е изцяло нов, бързозареждащ се принтер, който помага на бизнеса да намали прекъсването на работния процес. С първата по рода си тонер система за зареждане, HP Neverstop позволява на потребителите да сменят тонера за секунди.

Скорошно световно проучване показва, че близо 75% от собствениците на малки фирми в Европа се нуждаят от принтер, който изисква по-малко усилия за настройка и поддръжка. Като елиминира основните прекъсвания в печата чрез иновации и дигитална интеграция, HP Neverstop Laser дава на предприемачите конкурентно предимство, подчертаха от HP Inc.

HP Neverstop позволява на потребителите да сменят тонера за секунди (снимка: HP Inc.)

Създаден с мисъл за околната среда, HP Neverstop Laser е изработен с повече от 25% рециклирана пластмаса, а тонерът е направен от 75% рециклирана пластмаса. Ето и основните характеристики на модела:

  • Печат на 5000 страници без прекъсванe – със стартовия пакет;
  • Чиста смяна на тонера за секунди – използва революционна система за подмяна на консумативите за 15 секунди без замърсяване;
  • Оригинално HP качество, съчетано с нисък разход и спестяване – до 80% по-ниски разходи за HP оригинален тонер;
  • Свързаност и мобилност – лесно мобилно сканиране и печат с приложението mobile HP Smart App.

В допълнение американският производител представи обновения HP Smart Tank, създаден за потребители, които работят от вкъщи.

HP Smart Tank позволява лесно сканиране и печат през мобилно приложение (снимка: HP Inc.)

Основните характеристики на серията HP Smart Tank 500/600 включват:

  • Цветни страници без прекъсвания – печат на 18 000 черно-бели и 8 000 цветни страници, директно с получаване на пакета, без прекъсвания;
  • Високоскоростен печат – до 38% по-висока скорост на печат и по-бърза връзка към Wi-Fi;
  • Пестящи време функции – интегриран дизайн за зареждане с автоматичен сензор за известяване преди свършване на мастилото; елиминира стъпки при повтаряне на задачи с персонализирани преки пътища на телефоните на потребителите или принтер с HP Smart Task; ADF с до 35 страници позволява на потребителите да работят без да ползват ръцете си; Easy ID Copy позволява копиране на лични документи от двете страни на една страница;
  • Свързаност и мобилност – лесно мобилно сканиране и печат през приложението HP Smart App;
  • Най-доброто в класа си качество – ясен и четим текст, както и наситени графики за всички видове печат; създаване на професионални брошури и снимки.

HP Neverstop Laser ще бъде достъпен в региона през есента, докато новият HP Smart Tank се очаква на пазара през август за всички разрастващи пазари в Европа, Близкия Изток и Африка. Цените не бяха обявени от HP.

Коментари по темата: „HP Neverstop – лазерен принтер без касета”

добавете коментар...

  1. Pepa

    Препоръчителен месечен обем страници: 250 to 2,500

  2. Добавка

    Това, което статията пропуска да каже е, че принтера е предназначен за страни от Азия, Близкия Изток и развиващи се пазари в Европа – все региони, които не искат да дават пари за нови скъпи оригинални тонер касети. В момента голяма част от хората от тези региони ползват неоригинални тонер касети или презареждат. Желанието на производителя ХП е да обхване и поне част от този пазар

Коментар