Samsung и Tesla със съвместен… смартфон

Tesla брандиране може да украси нов смартфон на Samsung (снимка: Tesla)

Играчи от различни индустрии понякога прибягват до съвместни инициативи, за да се подсилят едни други. Изглежда това са решили да направят и лидерите на два от най-„горещите” пазари в момента – смартфоните и електрическите автомобили.

Според публикации в китайската социална мрежа Weibo, корейският производител на смартфони Samsung подготвя специален модел съвместно с Tesla на Илон Мъск. Твърди се, че устройството ще носи името Galaxy Note10 Tesla Edition.

Всъщност, подобни инициативи са често срещани сред производителите на смартфони – те обичат да използват автомобилни марки, за да подчертаят качествата на своите устройства, респ. да покачат продажбите сред аудиторията на феновете на една или друга марка коли.

Huawei, например, от няколко години използва бранда Porsche, а OnePlus е привързан към McLaren. Ходът на Samsung е не по-малко интересен, предвид голямата популярност на марката Tesla.

Все още няма официална информация за Galaxy Note10 Tesla Edition освен изтекла снимка в интернет пространството, за която не е сигурно, че е достоверна. Може да се предполага, че Samsung си сътрудничи с дизайнерите на Tesla най-вече във външния вид на смартфона. Дали и кога подобен модел ще излезе на пазара не е ясно.

Коментари по темата: „Samsung и Tesla със съвместен… смартфон”

добавете коментар...

 1. ха

  Те корейците са си китайци по принцип. Отделили са се от Китай (не особено отдавна), защото последните решили да не им пращат отново армия си, която да ги пази от поредните японски нападения.

 2. Мхм

  Ползвай си китайските ментета и се мисли тарикат

 3. Fujy

  Очаквайте скоро съвместен телефон на Samsung, Apple и Huawei, който ще се казва…Iweisam

 4. ха

  Samsung издялал с теслата нов смартфон ли чух…

Коментар