Xiaomi Mi Band 4 – смарт гривна с повишена водоустойчовост

Повишената водоустойчивост по стандарта 5 ATM отличава Xiaomi Mi Band 4 от много други смарт гривни

Знаем за възможностите на повечето смарт гривни, предлагани на пазара – те отчитат ключови показатели за физическата активност на човека и поддържат синхронизация със смартфона. Това, което отличава един продукт с бранда на Xiaomi, е значително повишената водоустойчивост.

Моделът Xiaomi Mi Band 4 се характеризира с водоустойчивост 5 ATM. Това означава, че тази смарт гривна на цена около 30 евро (с купон за отстъпка в онлайн магазина GeekBuying) издържа на налягане, еквивалентно на дълбочина от 50 метра. С други думи, смарт гривната ще оцелее при дъжд, пръскане, случайно потапяне , под душа или при плуване.

Xiaomi Mi Band 4 предлага цветен екран и следи сърдечния пулс

Интелигентната джаджа предоставя цветен, сензорен AMOLED екран с диагонал 0,95 инча, резолюция 120×240 пиксела и яркост 450 нита. Удобният потребителски интерфейс осигурява гладко и опростено изживяване при докосване на екрана. Предвиден е още режим за регулиране на яркостта, а закаленото 2.5D стъкло има покритие срещу пръстови отпечатъци.

Xiaomi Mi Band 4 включва няколко спортни режима, достъпни от мобилното приложение Mifit APP за различни активности – такива са, например, бягаща пътека, тичане на открито, изкачване и бързо ходене. С просто вдигане на китката потребителят може да провери на дисплея на гривната показатели като изминато разстояние, сърдечен ритъм, скорост и други важни данни.

Xiaomi Mi Band 4 е стилна гривна, с удобен потребителски интерфейс

Смарт гривната работи в тандем със смартфона, благодарение на безжичната Bluetooth връзка. Това гарантира, че нейният притежател няма да пропусне входящо повикване – при наличие на такова, на дисплея на гривната веднага се показва идентификаторът на повикващия. Почти всички известия в мобилното приложение могат да се синхронизират с умния часовник.

Нещо повече, Xiaomi Mi Band 4 поддържа няколко страници за съобщенията от смартфона, в случай, че съдържанието им е по-дълго. Смарт гривната позволява проверка на последните 5 съобщения и ако текстът им надвишава размера на дисплея, с докосване на един бутон потребителят може да премине към следващата страница – поддържат се 3 страници.

Xiaomi Mi Band 4 е безценен помощник при спортуване

Модерният потребителски интерфейс предлага повече удобство за потребителите. Така например, повдигане на китката – без докосване на екрана – е достатъчен жест за „събуждане” на смарт гривната, за да може човек да види в реално време на дисплея спортните си показатели – време, пулс и други данни.

Xiaomi Mi Band 4 помага на своя притежател да измери и съхрани ценна информация за всичките си дейности през деня – включително, да изчисли разстоянието, което е изминал, както и изгорените калории, да се погрижи за здравето си и да следи съня си. Освен това смарт гривната напомня, когато е настъпило времето за почивка.

Xiaomi Mi Band 4 се грижи и за почивката на своя притежател

И една особено важна функция, без която смарт гривната не би била пълноценна. Тази умна джаджа е способна да следи постоянно, 24 часа в денонощието сърдечния пулс. Записът на пулса започва автоматично, с всяко включване на смарт гривната.

Xiaomi Mi Band 4 е издръжливо устройство. Едно зареждане на батерията осигурява на смарт гривната около 20 дни време в режим на готовност. Тя е и много лека – тежи само 22,1 грама. Налична е в различни цветове, заедно с каишката, захранващ кабел и ръководство за потребителя.

Xiaomi Mi Band 4 е налична в различни цветове, според индивидуалните предпочитания

Можете да купите водоустойчивата смарт гривна тук: Xiaomi Mi Band 4на цена от EUR 29,34 с купон за отстъпка 3AJGCSES, или за EUR 31,12 с купон за отстъпка 3AJGHRBI, а доставката на продукта е безплатна.

Коментар