Huawei FreeClip в комплект с гривна Huawei Band 8 от А1

Huawei FreeClip се отличават с оригинален дизайн и високотехнологични характеристики
(снимка: Huawei / А1 България)

Безжични слушалки Huawei FreeClip в комплект със смарт гривна Huawei Band 8 предлага A1 България в период от 8 до 21 април. Промоционалните условия важат при покупка от електронния магазин на A1.bg.

Потребителите могат да избират дали да вземат слушалките на изплащане за 17,50 лева на месец за 24 месеца с планове Unlimited, или за 399,99 лева в брой с план от А1 за клиенти, членове на А1 Клуб. Клиентите, закупили слушалките от онлайн магазина на А1, ще ги получат в комплект с Huawei Band 8.

Huawei FreeClip се предлагат в два цвята, Purple и Black. Това са иновативни слушалки на китайския производител Huawei, които се отличават с оригинален дизайн и високотехнологични характеристики. Моделът разполага с Open-ear технология със самоадаптивни аудио канали, което прави възможно носенето на двете слушалки на всяко ухо.

Високото качество на звука се осигурява от 10,8-милиметров драйвър с двоен магнит, а разсейването на звука е намалено до минимум със системата за обратни звукови вълни. Те са с IP54 устойчивост на прах и вода.

Сред отличителните характеристики на иновативния модел слушалки от Huawei е дизайнът. Те са с нестандартна форма със C-bridge дизайн, който осигурява връзка между двете части чрез захващане с високоефективна Ni-Ti сплав с мемори форма. По този начин слушалките пасват плътно на почти всяко ухо и не падат, независимо какво правите. Стабилното и удобно захващане, в съчетание с нестандартната им форма, привличат вниманието и FreeClip наподобяват моден аксесоар.

С тези слушалки винаги ще сте наясно какво се случва наоколо, за да се отдадете на воля на любимите си дейности на открито като колоездене, бягане в градска среда и т.н. Освен интересни форми, слушалките Huawei FreeClip притежават ергономичен дизайн, като всяка от тях тежи едва 5,6 грама, а предвид че не влизат в ушния канал, не дразнят дори при дълго носене.

Моделът осигурява слушане до 8 часа с едно зареждане и до 32 часа с напълно зареден кейс. С опцията за бързо зареждане само 10 минути са достатъчни на Huawei FreeClip, за да поддържа до 3 часа слушане без прекъсване.

Huawei FreeClip могат да се свържат към две устройства едновременно, което позволява превключването на аудио между тях. Връзката е възможна с всякакви устройства като телефони, таблети и компютри, независимо дали работят с iOS, Windows или Android.

Слушалките Huawei FreeClip се предлагат от А1 в комплект с гривна Huawei Band 8
(снимка: А1 България)

Първите клиенти, закупили слушалките от онлайн магазина на А1, ще ги получат в комплект с Huawei Band 8. Смарт гривната притежава AMOLED безрамков екран и дизайн с извити ъгли, както и система за проследяване на съня Huawei TruSleep 3.0, която предоставя инструменти и съвети за по-добър сън. Над 100 спортни тренировъчни режима и редица функции за следене за здравето също са част от портфолиото на гривната.

Промоционалната оферта за комплекта важи до изчерпване на наличностите, уточниха от А1.

Коментар