Cloud Office спечели наградата „Google Cloud Expansion Partner of the Year“ за 2024 в региона EMEA

(илюстрация: Google)

София, 8 април Cloud Office с гордост обяви днес, че е удостоена с наградата Google Cloud „Партньор на годината“ в категория „Разрастване“ за 2024 година, обхващаща Европа, Близкия изток и Африка.

Компанията е отличена за своите изключителни постижения в рамките на екосистемата на Google Cloud, осигурявайки подкрепа на съвместни клиенти чрез модернизация на инфраструктури и приложения, трансформация на данни, внедряване на Google Workspace и изпълнение на проекти в областта на изкуствения интелект.

„Наградите Google Cloud за партньори отразяват преобразяващото въздействие и стойността, добавена към клиентите от нашите партньори“, сподели Кевин Ичхпурани, корпоративен вицепрезидент по Глобалната екосистема и канали в Google Cloud. „С гордост обявяваме Cloud Office за носител на наградата Google Cloud партньор на годината за 2024 и отдаваме почит на техните впечатляващи успехи в подкрепа на нашите общи клиенти през последната година“.

„За нас е огромна чест и сме изключително благодарни да бъдем удостоени с наградата Google Cloud Партньор на годината за 2024, особено в категорията „Разрастване“! Също така осъзнаваме тежестта на отговорността, която поемаме, за да продължим да внасяме високи стандарти в нашата екосистема“, заяви Иво Зимбилев, търговски директор на Cloud Office.

Компанията отчете впечатляващ ръст от 4,5 пъти на годишна основа в своите региони и сфери на дейност, предоставяйки иновативни решения, задвижвани от технологиите на Google Cloud, на разширена клиентска база в цяла Европа, Близкия изток и Африка. Екипът на Cloud Office разшири своето физическо присъствие в Обединеното кралство с откриването на първия си офис в чужбина.

В Cloud Office ние се ангажираме да оптимизираме бизнес процесите, като използваме възможностите на технологиите на Google Cloud. Като Premier партньор на Google Workspace и Google Cloud, държащ 11 вида експертизи и 1 специализация, ние сме в авангарда на облачните иновации. Нашите над 60 сертифицирани инженери, разполагащи със задълбочени познания в технологичния набор от решения на Google Cloud, осигуряват на клиентите ни необходимите условия за успех. Спечелили сме доверието на над 600 клиенти, успешно реализирали над 700 проекта в областта на Google Cloud, включително повече от 15 приложения на GenAI за последните 6 месеца.

С глобален обхват и физическо присъствие в България и Обединеното кралство, Cloud Office е посветен на бизнес трансформацията чрез водещи решения на Google Cloud и безпрецедентна експертиза.

съдържание от Cloud Office