EveryLang – превежда на множество езици

ЕveryLang е удобен инструмент за превеждане на текстове на различни езици с някои допълнителни функции (екранна снимка: ЕveryLang)

Начинът, по който общуваме, се промени значително през последните няколко години. И ако преди десетилетия езиковата бариера беше голяма пречка за повечето хора, сега тя е лесно преодолимо неудобство, благодарение на водещите търсещи машини и приложения като EveryLang.

След бързо инсталиране и настройка, програмата ви приветства с опростен интерфейс, който включва два основни раздела – един за вашия текст и друг, където се показва преводът на избрания език. Както бихте очаквали, програмата поддържа „копиране и поставяне”, така че работата с нея е изключително лесна.

Що се отнася до езиците, ще се радвате да научите, че имате десетки от най-често използваните в целия свят. Приложението ви позволява да изберете един от три източника за превод, вкл. Google, Yandex и Bing.

Ако имате съмнения относно точността на превода или искате да се уверите, че някои думи са написани правилно, можете да ползвате инструмента за проверка на правописа.

Още една интересна опция е, че можете да промените оформлението на последната въведена дума или част от текста чрез клавишни комбинации, които дефинирате сами. Ако възнамерявате да пишете на чужд език, можете също да настроите клавиатурната подредба, така че целият процес да е по-гладък.

В заключение, EveryLang е лесно за използване приложение, което може да ви помогне да преведете текстове от всякакъв размер от един език на друг и с минимални усилия.

Даунлоуд: EveryLang

Коментар