Adata показва XPG гейминг иновации на IFA 2019

Иновативна гейминг периферия от Adata ще видят посетителите на IFA 2019

Гейминг подразделението XPG на тайванския производител Adata Technology ще покаже редица иновации по време на изложението IFA 2019 в Берлин. Сред тях са първата в света 4D мишка за гейминг, Mera Edition гейминг периферия и Gammix S50 SSD.

4D революция с XPG Headshot

XPG Headshot е революционна гейминг мишка, съчетаваща в себе си две иновативни тенденции – изкуствен интелект (AI) и 4D принтиране. Джаджата разполага със специален AI алгоритъм, който позволява цялостно персонализирано използване на базата на предпочитания и характеристики на потребителите като специфика на захвата, размер на ръката, повърхност на мишката и специални елементи от дизайна.

XPG Mera Edition периферия за гейминг

Mera Edition e нова серия гейминг периферия, която предизвиква възприетите представи за пo-тъмен дизайн при аксесоарите за гейминг, предлагайки дръзки и светли цветове. Новата продуктова линия на Mera Edition ще включва слушалки, падове за мишки, гейминг мишки, клавиатури и шасита.

XPG Gammix S50 SSD

XPG Gammix S50 SSD поддържа скорости на четене и запис съотвено до 5000 и 4400MB/s,

Новото SSD на Adata идва с последно поколение PCIe Gen4x4 интерфейс с поддръжка на NVMe, а скоростите на четене и запис достигат съответно 5000/4400MB/s, което е до десет пъти повече в сравнение със SATA SSD устройства. Дискът разполага с 3D флаш памет и SLC кеш, съвместим е с M.2 2280 и PCIe 3.0, като е подходящ за използване с най-новите платформи на Intel и AMD.

Изложението IFA 2019 ще се проведе в периода 6-11 септември в Берлин. Adata ще покаже своите иновативни XPG продукти в Messe Berlin, щанд 107, зала 12.

Коментар