„Дженерали” започва проект за дигитализация

„Застрахователите все повече осъзнават нуждата от персонализирани продукти и услуги”, заяви Калин Радев, главен изпълнителен директор на Софтуер Груп (снимка: Софтуер Груп)

Дженерали Застраховане АД обяви старта на проект за дигитална трансформация, който цели да оптимизира и улесни процесите в онлайн портала на компанията чрез иновативна платформа за продажба на застраховки през дигитални канали.

Проектът е предвиден да приключи до края на 2020-та година, съобщиха от партньора на застрахователната компания – Софтуер Груп. В обхвата му влизат онлайн портал, който ще оптимизира процеса за издаване на нови застрахователни полици, както и за управление на затрахователното портфолио на вече съществуващи клиенти на компанията.

Потребителите ще получат възможност за самообслужване, пестейки време и за по-голямо удобство. Част от проекта е и разработването на единен портал за служители и посредници на Дженерали, които предлагат портфолиото на застрахователя.

„Нуждите и очакванията на клиентите стават по-комплексни, а решенията им за покупка са водени основно от два фактора – бързина и удобство. По тази причина застрахователите все повече осъзнават нуждата от персонализирани продукти и услуги, които да предлагат по-ефективно, чрез дигитални канали и брокерски мрежи”, коментира Калин Радев, главен изпълнителен директор на Софтуер Груп.

Коментари по темата: „„Дженерали” започва проект за дигитализация”

добавете коментар...

  1. Весел

    С бъгавия node.js. Интересни времена идват за Дженерали

Коментар