Сгъваемият смартфон LG Dual Screen получи още един дисплей

Основният дисплей на LG Dual Screen (на преден план) е 6,4-инчов в съотношение 19,5:9 и резолюция FHD+ (снимка: LG Electronic)

Усъвършенстван модел на сгъваемия смартфон с двоен екран LG Dual Screen показва корейската компанията на изложението IFA 2019 в Берлин. Устройството е проектирано за съвсем нов начин за мултитаскинг и ползване на съдържание.

Първият LG Dual Screen, представен на Световния мобилен конгрес (MWC) 2019 в Барселона, впечатли със своята иновативна форма и ниво на мултитаскинг. Новата версия отразява препоръките на потребителите и идва с редица подобрения.

Интересно нововъведение е допълнителният 2,1-инчов Cover Display, който показва времето, датата, батерията, известията и друга полезна информация, без да се налага отваряне на двойния дисплей.

Моно дисплеят на LG Dual Screen (горе вдясно) с диагонал 2,1 инча показва полезна информация на потребителите (снимка: LG Electronic)

Нещо повече, докато първият Dual Screen предлага гледане от два различни ъгъла, новият Dual Screen включва 360-градусов шарнир, който позволява гледане под всякакъв ъгъл, подобно на лаптоп.

LG Dual Screen – ключови характеристики:

  • Дисплей: 6,4-инчов 19,5:9 FHD+ OLED FullVision (2340×1080/403ppi)
  • Cover дисплей: 2,1-инчов моно
  • Размер: 165,96×84,63×14,99 мм
  • Тегло: 134 грама
  • Контакт: USB
  • Тип сгъване: 360-градусов шарнир
  • Цвят: Aurora Black

LG ще продължи да разширява екосистемата на LG Dual Screen чрез стратегически партньорства и иновации, подчертаха от компанията. Надграденият LG Dual Screen ще стане достъпен на ключови пазари през четвъртото тримесечие от годината. Цената на модела не беше обявена.

Коментари по темата: „Сгъваемият смартфон LG Dual Screen получи още един дисплей”

добавете коментар...

  1. защо не с четири деисплея

    Този телефон не е със сгъваем дисплей, като на Самсунг например, а е с два отделни свързани с шарнир дисплея. Какъв е смисълът?

Коментар