Български стартъпи с шанс да спечелят $1 млн.

Startup World Cup 2019 във Варна дава шанс на стартъпите да спечелят 1 милион долара (графика: Startup World Cup 2019)

За първи път в България ще се проведе квалификация за „Startup World Cup 2019”. Състезанието ще се състои във Варна по време на една от най-големите конференции за иновации и технологии в Югоизточна Еропа – Innowave Summit 2019.

Победителите от българското издание, заедно с други 40 стартъпа, ще имат уникалния шанс да се състезават за награден фонд в размер на $ 1 000 000. Техните бизнеси ще бъдат презентирани в Силициевата долина пред Стийв Возняк, Рийд Хофман и редица успешни инвеститори от цял свят. Финалът ще се проведе в Сан Франциско на 22 май 2020 г.

Inowave Summit 2019 е домакин за провеждането на Startup World Cup в град Варна на 18 и 19 октомври. Жури на състезанието ще бъдат както част от лекторите, представители на световни инвестиционни фондове, така и бизнес ангели и инвеститори от цял свят.

„Това състезание промени изцяло живота ми!”, казва Карлос Кастро Гонзалес, съосновател на компанията Abivin, която грабна голямата награда през изминалото издание. По неговите думи, Startup World Cup e изиграло ролята на трамплин за бизнеса му с иновации в сферата на здравеопазването.

Желаещите да се включат в надпреварата Startup World Cup 2019 могат да направят това напълно безплатно на официалния сайт на събитието.

Коментари по темата: „Български стартъпи с шанс да спечелят $1 млн.”

добавете коментар...

  1. Ончо

    Аха… Напълно безплатно ще ви откраднат идеята и ще я реализират на тъмно в Китай…

Коментар