M-Tel стартира услугата Vodafone Live! до дни

Новата услуга Vodafone Live! на М-Тел стартира на 16 октомври, стана ясно днес на представяне на възможностите й в столичния Bedroom. ТВ водещи и звезди от шоу бизнеса демонстрираха как потребителите на услугата ще гледат телевизия на дисплея на мобилния си апарат.

Vodafone Live! стартира за първи път през 2002-ра и две по-късно абонатите й във Великобритания достигнаха 10 милиона. Днес услугата е достъпна в 26 страни и има 45 милиона потребители.
Порталът Vodafone Live! включва множество възможности. Най-популярната е гледане на телевизия директно на мобилния апарат. Услугата предлага и български, и чуждестранни телевизионни канали.  
Потребителите ще получават новини за събитията по света и в България, вкл. спортни, и информация за времето. Достъпни са също видеоклипове, музика, игри, чат и информация за  най-близкото заведение.

За по-активните си клиенти Мобилтел ще предлага Vodafone live! пакет, който включва безплатно сърфиране в портала, 3 телевизионни канала, 3 чат канала, новини, информация за времето, хороскопи и спорт. Всичко това на цена от 3.90 лв. с ДДС.

Тези, които не желаят да закупуват пакет, могат да ползват всяка услуга поотделно, като при изтеглено съдържание, сърфирането за откриването й е безплатно. Мобилтел няма да изисква от клиентите си да заплащат допълнителни месечни такси.

Новата услуга на Мобилтел е достъпна през всеки съвременен GSM апарат, уточниха от компанията.

 

по темата: „M-Tel стартира услугата Vodafone Live! до дни”

добавете коментар...

  1. Mtel fen

    Verno si e, mnogo sa aktivni

  2. Kaloyan

    Nese u4udvam Mtel si e N:1

Коментар