FIFA 20 с драстични подобрения в изкуствения интелект

Преработената система от механики, съчетани с новия физически модел на топката, водят до по-реалистичен темп на игра (екранна снимка: EA Sports)

Новият футболен симулатор FIFA 20 на EA Sports идва с усъвършенстван изкуствен интелект, който създава по-добро разбиране за времето, пространството и позицията на футболистите на терена.

Играта отвежда геймърите както на някои от най-известните стадиони, така и по улиците на Амстердам, Лондон и Япония, добавяйки режим за уличен футбол.

Крилото Еден Азар е избран за лицето на обикновеното издание на играта, а защитникът Върджил ван Дайк ще очаква най-запалените фенове върху обложката на задължителния Champions Edition.

Драстичните подобрения в изкуствения интелект дават на компютърно контролираните играчи по-добро разбиране за времето, пространството и позицията им на терена.

Преработената система от механики, съчетани с новия физически модел на топката, водят до по-реалистичен темп на игра, което разкрива и повече възможности за отигравания, поставяйки акцент върху контролираните от геймърите моменти.

Еден Азар е избран за лицето на обикновеното издание на играта (екранна снимка: EA Sports)

Завърнал се като официалната облицовка на FIFA франчайза, Frostbite енджинът и тази година ще гарантира на футболните фенове безпрецедентни нива на емоционална съпричастност със случващото се на екран, заради изумителния фотореализъм при изобразяване на играчите и движенията им.

Другата голяма новост на най-популярния спортен симулатор в света е „стори” режимът Volta, където играчите ще се превъплътят в звезди на уличния футбол, демонстриращи уменията си на асфалта, далеч от светлините на препълнените стадиони и трансферите за милиони.

Било то в подлез в Амстердам, покрив на небостъргач в Япония или квартален футболен кафез в Лондон, това е истинският футбол, неопорочен от бизнес стратегии.

Геймърите ще могат да изберат пола, облеклото и екипировката на своя футболист и да доминират в тази максимално сурова форма на най-великата игра в света.

Когато става дума за лицензи, FIFA остава ненадмината и новата част от поредицата включва над 30 официални лиги, над 700 клуба, над 17 000 играча, 90 изцяло лицензирани стадиона от 14 страни, както и 29, създадени специално за играта.

Франчайзът на ЕА Sports продължава да има ексклузивните права над Шампионската лига на УЕФА, Лигата на УЕФА и Суперкупата на УЕФА с пълния комплект от автентични коментатори и брандинг.

FIFA 20 вече направи премиерата си за платформите PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch и PC в магазините от веригата Pulsar Games, както и за онлайн поръчки през Ozone.bg и Pulsar.bg.

Коментар